ULEPŠAJTE VAŠ BALKON CVEĆEM Najveći sajam hortikulture u regionu sa rekordnim brojem izlagača

Lepote Srbije

18:30

Manifestacije 0

Sajam hortikulture održaće se od 29. aprila do 1. maja 2022. na Šumadija sajmu, u organizaciji Šumadija sajma, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

ULEPŠAJTE VAŠ BALKON CVEĆEM Najveći sajam hortikulture u regionu sa rekordnim brojem izlagača
Shutterstock

Direktor sajma je istakao posebno zadovoljstvo, činjenicom da Šumadija sajam organizuje najveći sajam hortikulture u regionu sa rekordnim brojem izlagača.

Na sajmu će se predstaviti oko 100 izlagača sa bogatom izlagačkom ponudom.

Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za opremanje dvorišta i bašta po izuzetnim sajamskim cenama.

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 


Sajam okuplja veliki broj izlagača iz cele zemlje ,među kojima će se naći velike firme i individualni proizvođači, kompanije koje se bave izradom letnjikovca, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije , fontane, baštenske figure, baštenskog alata i mašina, distributeri baštenskog nameštaja koji će predstaviti aktuelne trendove po pitanju baštenskog nameštaja i nameštaja za terase i balkone …


Radno vreme sajma je od 10-20h, sva tri dana sajma.
Ulaz slobodan.

 


 

 

Izvor: sumadijasajam

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading