NIŠTA BOLJE OD DOMAĆEG SOKA Uz samo nekoliko sastojka napravite napitak koji će ukućani obožavati
Nisu vam potrebni ni gaza, ni cediljka, a baš u ovakvom obliku će zadržati sve hranljive materije i vlakna.
Ukoliko ste ljubitelj domaćih sokova, sigurni smo da ćete uživati u osvežavajućem ukusu soka od šljiva.
Nisu vam potrebni ni gaza, ni cediljka, a baš u ovakvom obliku će zadržati sve hranljive materije i vlakna.
Možda vas zanima:
ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
Možda vas zanima:
ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
Možda vas zanima:
ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
Sastojci:
- 5 kg šljiva
- 700 g šećera
- 3 kesice limunske kiseline
- 1 vrećica konzervansa
- 5 l vode (može više ili manje)
- šljive
Priprema:
Šljive operite, uklonite košticu i prepolovite ih. Kuvajte ih na umerenoj vatri, dok ne omekšaju, pa ih izvadite iz vode i izblendirajte. Vratite šljive u vodu u kojoj su se kuvale, pa dodajte ostale sastojke (šećer, limunsku kiselinu i konzervans).
Kuvajte oko 15 minuta, pa sipajte u prethodno sterilisane i zagrejane staklene flaše, umotajte ih u ćebad i ostavite da se postepeno ohlade.
Količinu šećera, limunske kiseline i vode odmerite po želji. Količina svih sastojaka zavisiće od toga da li želite slađi ili kiseliji sok i gušću ili malo ređu teksturu.
SPECIJALITET KAKAV SE SLUŽI SAMO U NAJBOLJIM RESTORANIMA: Sada otkriven TAJNI RECEPT za gulaš sa MESOM i POVRĆEM
Isecite meso na kockice, pa stavite u šerpu u koju ste prethodno stavili 80 g putera
Kada bi se na Evroviziji birala hrana, evo na kom mestu bi bila Srbija
TasteAtlas bio je inspirisan Evrovizijom, zbog čega je napravio listu najbolje hrane u Evropi.
Vlasinska mućkalica: Srpski specijalitet od svinjetine i pileće džigerice! (RECEPT)
Čuvena mućkalica sa prostora Srbije, ali ne “Leskovačka”, već mućkalica od svinjetine i pileće džigerice zvana “Vlasinska mućkalica” specijalitet je našeg dana. Evo recepta za savršen srpski tradicionalni ručak!
PITA OD BUNDEVE Tradicionalana poslastica koju Srbi obozavaju!
Bundevara, poznata i kao pita od bundeve, je tradicionalno jelo koje se priprema u mnogim kulturama širom sveta. Ova ukusna poslastica ima različite varijacije i veoma je omiljena kod Srba pa vam danas donosimo stari recept za budevaru koju ćete stalno praviti.
RECEPT ZA ZDRAV BAKIN KOLAČ ĆE VAS ODUŠEVITI: Nećete zažaliti što ste pojeli više nego što je trebalo
Recept za zdrav bakin kolač će vas oduševiti
Komentari(0)