JEFTINO I UKUSNO Napravite savršenu "siromašnu" gibanicu iz teških vremena našeg naroda
Recept koji morate probati a za pripremu vam ne treba puno.
Sastojci:
nekoliko kriški starog hleba
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVNO, ALI UKUSNO! Hrskav spolja, mekan iznutra.. (VIDEO)
Krompir je omiljeni prilog bilo da pravite pomfrit, pire ili pečeni. Do sada ste sigurno isprobali sve načine i neki put vam uspe, a nekada baš i niste zadovoljni. Mi vam otkrivamo tajnu savršeno pečenog krompira iz rerne koji će uvek biti hrskav spolja, a mekan i sočan unutra. Različita kombinacija začina mu daje poseban šmek i drastično poboljšava ukus.
NAJBOLJE IZ BAKINE TRADICIONALNE KUHINJE Mafini projice sa sirom, savršeno mekane i ukusne (VIDEO)
Ove ukusne projice su veoma jednostavne za pripremu, a pri tom, vrlo pogodne za sve vrste promena i menjanje sastojaka po vašem izboru.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVNO, ALI UKUSNO! Hrskav spolja, mekan iznutra.. (VIDEO)
Krompir je omiljeni prilog bilo da pravite pomfrit, pire ili pečeni. Do sada ste sigurno isprobali sve načine i neki put vam uspe, a nekada baš i niste zadovoljni. Mi vam otkrivamo tajnu savršeno pečenog krompira iz rerne koji će uvek biti hrskav spolja, a mekan i sočan unutra. Različita kombinacija začina mu daje poseban šmek i drastično poboljšava ukus.
NAJBOLJE IZ BAKINE TRADICIONALNE KUHINJE Mafini projice sa sirom, savršeno mekane i ukusne (VIDEO)
Ove ukusne projice su veoma jednostavne za pripremu, a pri tom, vrlo pogodne za sve vrste promena i menjanje sastojaka po vašem izboru.
3 jaja
200 ml mleka
150 g belog sira
50 ml mineralne vode
1/2 praška za pecivo
Priprema:
Hleb iseći na sitne komadiće, zatim umutiti jaja, sir, vodu i prašak za pecivo pa preliti preko hleba.
Sjediniti smesu.
Presuti u pleh za pečenje i premazati uljem.
Peći na 200 stepeni 15-20 minuta. Prijatno!
NAJLEPŠA POSLASTICA SA LEŠNIKOM ZA USKRS: Grilijaš torta - kremasta, raskošna, recept kakav samo može da se poželi
Grilijaš torta je najlepša poslastica sa lešnikom za Uskrs
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!
Evo kako da napravite najslađi prebranac
POSNE KAKAO KUGLICE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI Savršenstvo ukusa koje je spremno za 15 minuta
Veliki petak je i dan veoma stogog posta, mnogi vernici poste samo na hlebu i vodi.
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
Komentari(0)