Paprene cene u Budvi za praznike, ručak za dvoje minimum 100 evra - uprkos tome ovo mesto već je krcato

10:00

Aktuelno 0

Dvesta evra samo za sto pod otvorenim nebom

budva
rina

U želji za dobrom provodom mnogi Srbi pohrlili su na Jadransko primorje, gde je tradicionalno organizovan bogat muzički program, a dobar provod u prestonici crnogorskog turizma je zagarantovan. Poznate estradne zvezde koje su svoje novogodišnje angažmane dogovorile u Budvi, privukle su na stotine ljubitelja dobre zabave, a primorski ugostitelji u tome su videli dobru šansu da u naredna četiri dana dobro napune svoje džepove.

- Za ručak za dvoje, u bilo kom restoranu u Budvi ne možete sesti ako nemate najmanje 120 evra. Mislim da je to previše, iako su plaže pune, ugostitelji su poprilično, da ih tako nazovem - alavi, što pokazuju iz godine u godinu - kazao je Danilo Paunović za agenciju RINA, koji je odseo u jednom od poznatih budvanskih lokala.

budva rina
 

U moru popularnih pevača, najveće interesovane izazvalo je gostovanje velike regionalne zvezde Aleksandru Prijović, koja će svoje fanove dočekati ispred starogradskog bedema.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Sva mesta u lokalima koja se nalaze uz Stari grad već su unapred rezervisana, a pored toga i papreno skupa. Rezervacija samo jednog stola po osobi je 200 evra, gde može da stane šest ljudi. O cenama pića i hrane ne treba diskutovati - dodao je Paunović.

Prema najavama organizazora, izdvojena planirana sredstva za organizaciju najluđe novogodišnje noći, i reprize dočeka u Budvi premašuju cifru od 300.000 evra.

Despotovica

STREPELI OD POPLAVA U ovom gradu se uređuje korito reke i staze za šetnju

Aktuelno

16:00

16 maj, 2024

Gornji Milanovac - Reka Despotovica koja protiče kroz Gornji Milanovac u prošlosti je stanovnicima zadavala velike probleme, naročito usled priliva bujičnih voda sa Rudnika kada je neretko dolazilo do njenog izlivanja. Ružne slike poplava iz ovog dela Srbije konačno će postati prošlost jer je u planu potpuno uređenje rećnog korita, izgradnja dva brane na ulazu u Gornji Milanovac koje će maksimano smanjiti svaki rizik od poplava u budućnosti.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Komentari(0)

Loading