Anđela je ponos Pranjana: Učenica Osnovne škole pohađa program za nadarenu decu iz fizike i ređa uspehe na takmičenjima

18:00

Aktuelno 0

Da je znanje jedino što vam niko ne može oduzeti niti osporiti najbolje pokazuje i učenica Osnovne škole Ivo Andrić” iz Pranjana nosilac je brojnih priznanja sa takmičenja i pohađala je program za nadarenu decu iz fizike.

đak
Rina

- Anđeli je diplomu „Vuk Karadžić” juče uručio predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, dok danas u svojoj matičnoj školi prima diplomu „Dositej Obradović” za postignute rezultate iz fizike, hemije, tehničkog, srpskog, matematike, istorije sa opštinskih i republičkih takmičenja”, rekao je za RINU ponosni otac Ljubiša.

Inače, svečana akademija dodele priznanja najboljim učenicima u opštini Gornji Milanovac za školsku 2022/2023. godinu održana je u Domu kulture. Nagrade su uručene đacima generacije, dobitnicima diplome „Vuk Karadžić” i za osvojena prva tri mesta na republičkim takmičenjima.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading