SRPSKI METEOROLOG OBAVEŠTAVA Đorđe Đurić otkrio kada se završavaju ledeni dani!

J. K.

10:18

Aktuelno 0

Ledeni dani u Srbiji, prema najavama meteorologa trajaće do vikenda.

kiša
Tanjug

 

Od petka nam stiže osetno toplije vreme

Ledeni dani u Srbiji, prema najavama meteorologa trajaće do vikenda.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Meteorolog Đorđe Đurić ranije je objavio da nas u danas, u četvrtak ujutro čeka temperatura i do -20°C, a od petka osetno toplije vreme. Tada je napomenuo da nam novo zahlađenje stiže oko 18. januara.

On je jutros objavio da je u jednom srpskom gradu, za koji se možda nikada niste nadali da će biti tako leden, bilo ledenije nego u Sjenici!

On je napisao sledeće da je na Kopaoniku bilo najhladnije sa -18, a da je posle njega hladno bilo u Smederevskoj Palanci sa -15 stepeni, dok je u Sjenici čak bilo toplije sa -11 stepeni!

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading