PUTEVI SRBIJE APELUJU NA VOZAČE Oprez u vožnji i obavezna zimska oprema

M. M.

13:00

Aktuelno 0

Putevi Srbije savetuju učesnike u saobraćaju da koriste zimske gume i da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put

PUTEVI SRBIJE APELUJU NA VOZAČE Oprez u vožnji i obavezna zimska oprema
Shutterstock

 

U saopštenju se navodi i da je saobraćaj na auto-putu E-75, na petlji Bubanj Potok, preusmeren iz pravca Beograda na voznu traku za suprotni smer, a saobraćajni tok sa obilaznice (Kružni put) na preticajnu traku za suprotni smer, na oko 300 metara od petlje Bubanj Potok ka staroj naplatnoj stanici.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava u dve saobraćajne trake.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

jahački klub

Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)

Aktuelno

15:00

29 april, 2024

Od malih nogu zaljubljena je u konje, a sada je ljubav prema ovim plemenitim životinjama odlučila nesebično da prenese i na druge. Ema Božanić iz Gornjeg Milanovca ima samo 17 godina i već je započela svoj "biznis". Prvo je na porodičnom imanju osnovala je Jahači klub, a kasnije se preselila na veći prostor u selo Preljina kod Čačka. Tu sve ljubitelje plementih životinja upoznaje sa svojim konjima Zekom, Cigom, Vihorom i Zebom.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Komentari(0)

Loading