KAKVO NAS VREME OČEKUJE U NOVOJ GODINI U pojedinim delovima Srbije moguć sneg

M. M.

10:23

Aktuelno 0

Tokom jutra na zapadu i jugozapadu mestimično će biti magle

kiša
Tanjug

 

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je da nas prvog dana 2022. godine očekuje sunčano vreme sa jutarnjim temperaturama od jedan do sedam stepeni, dok će najviša dnevna biti od 12 do 16.

Kako je saopšteno, tokom jutra na zapadu i jugozapadu mestimično će biti magle.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U Beogradu će 1. januara ujutru na širem području grada biti kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti pretežno sunčano vreme. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 7°C, najviša dnevna oko 14 °C.

Kako saopštava RHMZ, od nedelje do utorka nas očekuje umereno do potpuno oblačno i suvo sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka (u vecini mesta od 11 do 16 °C).

U utorak uveče na severu jače naoblačenje s kišom, koje će se u sredu proširiti na celu zemlju, a u toku noći u zapadnim, centralnim i južnim krajevima uz pad temperature preći u sneg uz stvaranje pokrivača, pre svega u brdsko-planinskim predelima.

Od petka hladnije, uglavnom suvo sa slabim, ponegde i umerenim jutarnjim mrazevima i dnevnom temperaturom u granicama proseka ( od 1 do 5 °).

jahački klub

Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)

Aktuelno

15:00

29 april, 2024

Od malih nogu zaljubljena je u konje, a sada je ljubav prema ovim plemenitim životinjama odlučila nesebično da prenese i na druge. Ema Božanić iz Gornjeg Milanovca ima samo 17 godina i već je započela svoj "biznis". Prvo je na porodičnom imanju osnovala je Jahači klub, a kasnije se preselila na veći prostor u selo Preljina kod Čačka. Tu sve ljubitelje plementih životinja upoznaje sa svojim konjima Zekom, Cigom, Vihorom i Zebom.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Komentari(0)

Loading