UPOZORENJE AMSS Danas budite posebno obazrivi u saobraćaju!

Jelena Vamović

09:38

Aktuelno 0

Jak vetar utiče na stabilnost vozila.

UPOZORENJE AMSS Danas budite posebno obazrivi u saobraćaju!
shutterstock

 

Povremeno jak vetar na putevima u košavskom području na mostovima, nadvožnjacima i preko planinskih prevoja utiče na stabilnost vozila, a može doprineti i njegovom zanošenju, na šta posebno skrećemo pažnju vozačima kamiona i autobusa, saopštio je jutros Auto-moto savet Srbije.

Na putevima u zapadnim i jugozapadnim krajevima magla i dalje mestimično otežava vožnju, koja na pojedinim deonicama smanjuje vidljivost na oko stotinak metara.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

jahački klub

Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)

Aktuelno

15:00

29 april, 2024

Od malih nogu zaljubljena je u konje, a sada je ljubav prema ovim plemenitim životinjama odlučila nesebično da prenese i na druge. Ema Božanić iz Gornjeg Milanovca ima samo 17 godina i već je započela svoj "biznis". Prvo je na porodičnom imanju osnovala je Jahači klub, a kasnije se preselila na veći prostor u selo Preljina kod Čačka. Tu sve ljubitelje plementih životinja upoznaje sa svojim konjima Zekom, Cigom, Vihorom i Zebom.

Komentari(0)

Loading