BESEDA OCA PREDRAGA POPOVIĆA Muž i žena

Lepote Srbije

20:00

Zanimljivosti 0

Otac Predrag Popović je postao poznat i izvan granica Srbije po svojim besedama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Danas vam prenosimo šta je otac Predrag rekao na temu braka i ljubavi.

sveštenik predrag popović
Printscreen

 Reči oca Predraga Popovića o braku i ljubavi

-Dva bića, koja kad usklade srca svoja, rađaju život, koji se kupa i cveta u blagodati braka, dok tako naštelovano malo srce traži svoje otkucaje na ovom svetu.

Predivni Sajdžija sa Nebesa sluša otkucaje svakog časovnika i svako jutro ih nanovo navija. Dobro je što Mu nije odlika da bude zaboravan!

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Iako se te kazaljke života okreću u krug, one služe da čoveka podsete da mu je to vreme zvano život dato da nešto načini. I eto… Od svega što čovek načini u životu, rađanje novog čoveka je ono što najviše može načiniti. Namerno rekoh rađanje. To je vreme provedeno u životu za rast. Zapravo ceo život je nanovo rađanje. Lepota klatna i malih i velikih zupčanika koji služe većoj svrsi, a veće svrhe od ljubavi na svetu nema.

Da… Zapravo, ko se rodio, rodio se sa otkucajima u ljubavi. Ako ne ljudskoj onda sigurno u Božijoj. Jednom sam pitao tog Visokog Časovničara, dok mi je moje srce navijao, šta On najviše voli da radi. Rekao mi je: ,,Da vas vaspitavam!” Pa Bože, rekoh ja, to si i nama dao?! A On reče: ,,Po mom ste i liku sazdani!”

Koliko god da je čovek tužan, ono što ga najviše teši u ovom životu jesu upravo ti otkucaji onih časovnika koji kucaju za nas. Kako se samo ljudi ozare i istope u zagrljajima svojih voljenih. To je Božanska Sila energije Njegove, koja u srcu počiva i dostupna je svakoj ličnosti koja kuca.

Eeeh… Teško onome koji nema nikog svoga. Pa zar nismo zato ovde u vremenu? Da otkucavamo?

Ako nemamo ženu ili muža imamo roditelje, prijatelje, komšije, strance, prirodu… A ako smo svega lišeni, što ipak nije moguće, Boga nam niko lišiti ne može.

Zato sabirajte svoje otkucaje na nebesima, jer ti životi, te frekvencije nisu za zemlju namenjeni, već za Carstvo ljubavi u večnost..

Tik tok, tik tok, tik tok… Volim te, volim te, volim te…

Pročitajte još:

https://lepotesrbije.alo.rs/zanimljivosti/vesti/88456/beseda-oca-predraga-popovica-koliko-covek-iskoristi-dana-i-za-sta/vest

Komentari(0)

Loading