Snimak jedne devojke sa Zlatibora izazvao lavinu komentara: "Ko te tera da ideš tamo?" VIDEO

Lepote Srbije

13:00

Zanimljivosti 0

Zlatibor važi za jednu od najpopularniji turističkih destinacija u Srbiji, broj turista se iz godine u godinu povećava što srpski planinski dragulj kotira u sam vrh evropskog turizma.

zlatibor
rina

Zbog prevelikog interesovanja za boravkom na popularnoj srpskoj planini, Zlatibor je u pravoj ekspanziji, mnoge građevine samo su dokaz cvetanja srpskog turizma, međutim, nisu svi oduševljeni tom "građevinskom ekspanzijom".

Jedan snimak nedavno je podeljen na Redditu pod naslovom "Opraštam ti zlatiborske…".

"Jedva sam čekala da popijem kafu na Zlatiboru uz cvrkut ptica", piše na početku snimka devojka koja u zlatiborskom apartmanu kuva kafu i izlazi na terasu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

A tamo? "Ptice?", betonske ptice prave betonsku buku.


Usledili su mnogi komentari koji su pozitivno ali i negativno gledali na ovaj prizor.

"Sama je birala apartman skoro pa u centru, kad ima toliko apartmana u prirodi bukvalno", "Pored toliko prelepih planina Srbije, da odeš na Zlatibor i plaćaš kafu 500 dinara i gledaš gradilišta svuda…“, samo su neki od komentara.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading