Snimak jedne devojke sa Zlatibora izazvao lavinu komentara: "Ko te tera da ideš tamo?" VIDEO

Lepote Srbije

13:00

Zanimljivosti 0

Zlatibor važi za jednu od najpopularniji turističkih destinacija u Srbiji, broj turista se iz godine u godinu povećava što srpski planinski dragulj kotira u sam vrh evropskog turizma.

zlatibor
rina

Zbog prevelikog interesovanja za boravkom na popularnoj srpskoj planini, Zlatibor je u pravoj ekspanziji, mnoge građevine samo su dokaz cvetanja srpskog turizma, međutim, nisu svi oduševljeni tom "građevinskom ekspanzijom".

Jedan snimak nedavno je podeljen na Redditu pod naslovom "Opraštam ti zlatiborske…".

"Jedva sam čekala da popijem kafu na Zlatiboru uz cvrkut ptica", piše na početku snimka devojka koja u zlatiborskom apartmanu kuva kafu i izlazi na terasu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

A tamo? "Ptice?", betonske ptice prave betonsku buku.


Usledili su mnogi komentari koji su pozitivno ali i negativno gledali na ovaj prizor.

"Sama je birala apartman skoro pa u centru, kad ima toliko apartmana u prirodi bukvalno", "Pored toliko prelepih planina Srbije, da odeš na Zlatibor i plaćaš kafu 500 dinara i gledaš gradilišta svuda…“, samo su neki od komentara.

NAJPOZNATIJI DEČKO SA SELA Luka Crepuljarević posetio Francusku i evo šta kaže (FOTO)

NAJPOZNATIJI DEČKO SA SELA Luka Crepuljarević posetio Francusku i evo šta kaže (FOTO)

Zanimljivosti

16:00

25 maj, 2024

Čajetina - Najpoznatiji dečko sa sela u Srbiji, Luka Crepuljarević iz zlatiborskog Semegnjeva, oduševio je čitav region, ali i sve naše ljude koji žive širom planete svojim stavovima, rumenim obrazima i širokim osmehom. On je odlučio da se vrati na očevo imanje, nakon što mu je umrla baka koju je mnogo voleo i baš zbog nje i svog oca koji takođe nije među živima, odlučio je da nikako ne sme dopustiti da, kako je rekao, njihove livade pasu tuđe ovce.

Komentari(0)

Loading