Potrebna su vam samo 3 sastojka koja već imate u kuhinji za rastvor od kog će paprika da rađa do besvesti: Najbolja i najpovoljnija prihrana za savršene rezultate

Paprike imaju specifične potrebe za svetlom, đubrivom, presađivanjem kako bi dobro rasle i dale mnogo plodova.

paprike
Shutterstock

Uzgoj paprika u bašti može da bude težak, zahteva predan i disciplinovan rad. Kako bi biljke bile bujne, lepih listova, a kasnije sa mnogo cvetova i plodova, morate da ih valjano negujete.

Za to možete koristite i prihranu koju ćete sami da napravite od samo 3 namirnice koje već imate u svojoj kuhinji, a evo šta vam je potrebno:

  • - 1 kašika suvog kvasca
  • - 1 kašika sode bikarbone
  • - 1 litar tople vode

Priprema:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Sve sastojke pomešajte. Ostavite da stoje dva sata. Razblažite sa 10 litara vode i zalijte biljke.

Kvasac sadrži vitamin B, minerale i druge sastojke. Dodavanjem kvasca u zemlju povećava se koncentracija azota i fosfora, te biljke bolje rastu. Soda bikarbona uništava štetne materije i sprečava pojavu gljivica na biljkama.

(Krstarica)

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading