Stalno zaboravljate gde ste stavili ključeve? Primenite ovaj trik i to se više neće dešavati

Ako vam se stalno dešava da ne možete da nađete ključeve, ovi saveti će vam rešiti problem.

ključevi
Shutterstock

Sigurno ste se našli u situaciji da tri puta pretražite tašnu ili činiju na stolu u kojoj obično stoje ključevi od stana ili kola, a njih ni od korova. Naravno, to se uvek dešava kada ste u žurbi ili nema nikog drugog u kući. Ne znate da li ste ih negde zaboravili ili zaturili. Primenite ove savete i lako ćete ih naći sledeći put.

Stavite privezak jarke boje

Čak i ako ne volite da nosite privezak na ključevima, kupite neki veliki, upadljive boje kako biste ga lako našli u tašni, činiji, ili u pregradi u automobilu. Savetuju se da privezak bude narandžaste, crvene ili žute boje. Jarke boje se lako pronađu, jer ih mozak prvo registruje.

Rezerva je obavezna

Podrazumeva se da imate bar još jednu kopiju ključeva od stana i automobila. Držite ih blizu ulaznih vrata i uvek neka budu na istom mestu. Nemojte da ih premeštate kako biste uvek znali gde su. Stavite ih u posebnu kutijicu ili činiju koju ste namenili samo za ključeve.

Trudite se da budete smireni

Kada primetite da vam nema ključa, najvažnije je da se ne uspaničite. Nervoza dodatno utiče na sposobnost rasuđivanja, pa nećete uspeti da nađete ključ, čak i da vam je pred očima. Samo bez panike, razmislite kada ste ih poslednji put imali u ruci, gde ste ih videli, stavili...

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading