AKO IH IMATE, ODMAH IH IZBACITE IZ KUĆE Veruje se da ove dve biljke privlače lošu energiju

Lepote Srbije

20:00

Zanimljivosti 0

Feng šui stručnjaci smatraju da ove biljke iscrpljuju mentalnu snagu svojih vlasnika i unose razdor u odnose.

AKO IH IMATE, ODMAH IH IZBACITE IZ KUĆE Veruje se da ove dve biljke privlače lošu energiju
Shutterstock

 

Uglavnom se kao negativni ističu kaktusi sa kojima treba paziti jer donose negativnu energiju, ali malo ko zna da je sledeća na spisku monstera, a zatim sledi i difenbahija.

Feng šui stručnjaci smatraju da ove biljke iscrpljuju mentalnu snagu svojih vlasnika i unose razdor u odnose. Njihov negativan uticaj je posebno jak u malim stanovima, pa je ove zelene velike biljke bolje je držati u javnim ustanovama i velikim poslovnim kompanijama gde je svakodnevno veliki promet ljudi.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Velika montesera koja se širi i raste predstavlja simbol napretka i prosperiteta u poslovnim prostorima, ali u stanu, posebno ako je mali, „zagušuje“ prostor i ometa slobodan tok pozitivne energije. Zbog toga je takođe nazivaju biljkom energetskim vampirom.

Difenbahija je otrovna biljka koju ne biste smeli držati dostupnu u kući ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading