STARI OBUĆARSKI TRIK: Premažite cipele jednom namirnicom i one će blistati

Isprobajte zaboravljeni obućarski trik

STARI OBUĆARSKI TRIK: Premažite cipele jednom namirnicom i one će blistati
Rina

Mnogi ljudi će biti iznenađeni, ali sirovi krompir čisti i neguje kožne cipele i tašne – bez hemikalija i uz minimalne troškove. Sok od krompira će ukloniti prljavštinu i promenu boje, a koža će ponovo biti glatka, elastična i sjajna.

Kako obnoviti cipele sa sirovim krompirom? Prvo uklonite blato sa cipela. Zatim temeljno istrljajte cipele isečenim krompirom. Ali, jedna stvar je jako bitna: ne smete dozvoliti da se sok osuši na cipelama. Dakle, pre nego što se sok osuši, ispolirajte ih mekom krpom i dobro posušite. To je sve!

Možete koristiti sveže isečen sirovi krompir na drugi način. Kada su đonovi klizavi, dobro je da ih obrišete njime. Ovo je stari način naših baka. Šta kažete?

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading