PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Jednu od svojih najlepših balada je posvetio prelepoj glumici

Veza za koju mnogi nisu znali

PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: Jednu od svojih najlepših balada je posvetio prelepoj glumici
Alo

Zdravko Čolić je već godinama u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom. Imaju dve ćerke, a o svom privatnom životu Čola retko kad govori. 

On je bio miljenik žena i mnogim damama je osvojio srce. Među njima je bila i glumica Jasna Ornela Beri. Malo ljudi zna da je upravo ona Čolina prva ljubav. O njoj nikada nije pričao, ali je Jasna jednom prilikom otkrila detalje njihove romanse.

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao. Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - istakla je Jasna.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On je harizmatična ličnost. Ima ono nešto što je uspeo da zadrži i posle toliko godina. Pre svega je dobar čovek. Tu iskru u njegovom oku koja ne prestaje da zrači videla sam čim sam ga upoznala - rekla je Berijeva u jednom intervjuu.

Komentari(0)

Loading