SVI PUTEVI VODE U BEOGRAD Jedan putokaz u Srbiji izazvao je pravi haos na društvenim mrežama, gde skrenuti za prestonicu? (FOTO)

Lepote Srbije

17:00

Zanimljivosti 0

Naime, u jednoj grupi na društvenim mrežama objavljena je fotografija putokaza koja je zbunila pojedine vozače, ali i korisnike društvenih mreža.

SVI PUTEVI VODE U BEOGRAD Jedan putokaz u Srbiji izazvao je pravi haos na društvenim mrežama, gde skrenuti za prestonicu? (FOTO)
EPA

 

Jedan putokaz u Srbiji izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama! Mnogi su se našalili i rekli da svi putevi zapravo vode u Beograd, ali javili si se i oni koji su ponudili razumno objašnjenje za na prvu loptu čudnu oznaku na putu.

Naime, u jednoj grupi na društvenim mrežama objavljena je fotografija putokaza koja je zbunila pojedine vozače, ali i korisnike društvenih mreža.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Meni su posebno talične Divčibare. Put do tamo i od tamo. Nekoliko puta sam pratio putokaze i završio tamo gde ne treba. Sada samo navigaciju slušam - naveo je korisnik koji je priložio fotografiju ovog putokaza.

Na tabli strelice za levo ukazuju da je u tom pravcu put za Beograd, ali i strelica za desno pokazuje da je Beograd u tom pravcu.

SVI PUTEVI VODE U BEOGRAD Jedan putokaz u Srbiji izazvao je pravi haos na društvenim mrežama, gde skrenuti za prestonicu? (FOTO) Printscreen/Instagram
 

- Divčibarski trougao - našalio se jedan čovek.

Jedan korisnik naveo je da je putokaz dobro postavljen, kao i da se tabla nalazi na raskrsnici, odnosno kružnom toku na ulasku u Zaječar i da ne pravi nikakvu zabunu.

- Svi putevi vode u Beograd - navodi se u jednom od komentara.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

 

Komentari(0)

Loading