URNEBESNA SCENA NA SRPSKOJ SVADBI Betmen zaigrao užičko kolo, gosti gledali u šoku (VIDEO)

Lepote Srbije

16:00

Zanimljivosti 0

Neverovatna scena.

URNEBESNA SCENA NA SRPSKOJ SVADBI Betmen zaigrao užičko kolo, gosti gledali u šoku (VIDEO)
FOTO:RINA

 

Kad ti nešto promakne u organizaciji svadbe, Betmen će ti igrati "užičko", stara srpska kletva...Društvenim mrežama kruži još jedan urnebesan snimak svadbe, a ljudi se pitaju da li je ovaj superheroj na pravom mestu.

Ako je dobio pozivnicu za svadbu, sigurno je pisalo da je dres kod obavezan, pa je obukao svoj najbolji kostim.

Verovatno mu nije bila namera da svojom pojavom zaseni mladu, ali to se sigurno desilo, malo ko je odvajao pogled od njegovog skakutanja uz muziku.

"Sad pola gostiju misli da se već napilo", šali se jedan, dok je drugi korisnik zgrožen. "Ima li dalje od ovoga", "Betmen prešao igricu", "I Batman je Srbin. To, bre, cepaj", "Bravo za Betmena", "Iz kog filma je ovaj lik", nižu se komentari ispod šokantnog snimka.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading