“NESTAŠICA DOMAĆICA”: Nenad iz Žagubice rešio da se ženi, hoće da kupi mladu iz Albanije

Lepote Srbije

11:00

Zanimljivosti 0

Neretko smo svedoci mešovitih brakova, a jedan od “trendova” poslednjih godina je taj da naši momci žene devojke iz Albanije.

“NESTAŠICA DOMAĆICA”: Nenad iz Žagubice rešio da se ženi, hoće da kupi mladu iz Albanije
Printscreen/Facebook

Ne samo da ih žene, nego ih i kupuju kako bi sebi obezbedili porodicu, a najčešći razlog za to, kako oni kažu, jeste “nestašica domaćica”.

Na društvenim mrežama se vodi polemika oko iskustava, cene i raznih detalja. Posebnu pažnju nam je privukla jedna grupa, gde se oglasi svakodnevno pojavljuju.

Među oglasima je i onaj Nenada Mosića (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi ženu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

– Evo, godinu i nešto dana čekam da mi se javi neka, ja sam dao oglas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi ulepšati život. Čekam i nadam se – počinje Nenad.

Odluka nije bila laka, ali se budući mladoženja nada najboljem.

– Iza sebe imam brak i sina, razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja – kaže nam Nenad.

Od buduće žene ne traži mnogo, a kao kaže, obezbediće joj život iz snova.

– Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženu i da će biti sve u redu. Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena – videću – zaključuje Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života, piše Telegraf.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading