UZ OVO SREDSTVO ZABORAVIĆETE ŠTA TO BEŠE BRISANJE PRAŠINE: Pravi se od jeftinih sastojaka, a rezultati traju 30 dana

Zaboravite na brisanje prašine, donosimo vam recept za domaće sredstvo za čišćenje kuće koje žene obožavaju!

Prašina
Shutterstock

Svaka dama gotovo uvek navodi da joj je birsanje prašine jedan od najdosadnijih i najnapornijih kućnih poslova. Sa druge strane je neizbežan, jer koliko god redovno da sređujete porostorije u vašem domu, brzo se opet pojavi. Međutim, iskusne domaćice imaju jedan trik koji im štedi dragoceno vreme!

Karolina Mekuli iz Perta, koju prate na TikToku skoro 3 miliona ljudi, otkrila je kako joj polazi za rukom da obriše prašinu i bude mirna, čak, mesec dana! Doslovno ne uzima krpu u ruke češće od toga.

U čemu je njena tajna?

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Naime, ova dama je otkrila recept za tečnost koja se pravi od nekoliko jeftinih sastoijaka koje već imate u svojoj kuhinji.

- U flašu sa raspršivačem sipajte dve šolje vode, 1/4 šolje običnog alkoholnog sirćeta, jednu kašičicu maslinovog ulja i tri kapi deterdženta za sudove - ističe Karolina i dodajte da možete dodati i nekoliko kapi eteričnog ulja, pa će vam dom i prelepo mirisati.

Naglašava da flašu dobro promućkate, kako bi se svi sastojci sjedinili. Potom isprskajte krpu od mikrofibera dobijenim sredstvom za čišćenje i uobičajno obrišite prašinu.

Javljajte nam vaše utiske!

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

OSMANLIJE UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

Zanimljivosti

10:00

20 april, 2024

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

Komentari(0)

Loading