UZ OVO SREDSTVO ZABORAVIĆETE ŠTA TO BEŠE BRISANJE PRAŠINE: Pravi se od jeftinih sastojaka, a rezultati traju 30 dana
Zaboravite na brisanje prašine, donosimo vam recept za domaće sredstvo za čišćenje kuće koje žene obožavaju!
Svaka dama gotovo uvek navodi da joj je birsanje prašine jedan od najdosadnijih i najnapornijih kućnih poslova. Sa druge strane je neizbežan, jer koliko god redovno da sređujete porostorije u vašem domu, brzo se opet pojavi. Međutim, iskusne domaćice imaju jedan trik koji im štedi dragoceno vreme!
Karolina Mekuli iz Perta, koju prate na TikToku skoro 3 miliona ljudi, otkrila je kako joj polazi za rukom da obriše prašinu i bude mirna, čak, mesec dana! Doslovno ne uzima krpu u ruke češće od toga.
U čemu je njena tajna?
Možda vas zanima:
NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
Možda vas zanima:
NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
Možda vas zanima:
NIKAD VAM SE NEĆE ZALEPITI ILI PUĆI KOLAČ: Imamo trik za svaki pleh, vaše muke u kuhinji su rešene
Kako da isečete papir za pečenje tako da odgovara plehu i da vam se kolač ne lepi i i ne puca? Evo ideje!
Miris VLAGE u stanu može se rešiti LAKO: Ovo su tri metode koje možete primeniti odmah
Ovu neprijatnu aromu nije tako teško ukloniti, ali glavna stvar je pronaći izvor mirisa...
Naime, ova dama je otkrila recept za tečnost koja se pravi od nekoliko jeftinih sastoijaka koje već imate u svojoj kuhinji.
- U flašu sa raspršivačem sipajte dve šolje vode, 1/4 šolje običnog alkoholnog sirćeta, jednu kašičicu maslinovog ulja i tri kapi deterdženta za sudove - ističe Karolina i dodajte da možete dodati i nekoliko kapi eteričnog ulja, pa će vam dom i prelepo mirisati.
Naglašava da flašu dobro promućkate, kako bi se svi sastojci sjedinili. Potom isprskajte krpu od mikrofibera dobijenim sredstvom za čišćenje i uobičajno obrišite prašinu.
Javljajte nam vaše utiske!
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:
OSMANLIJE UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste
Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.
MNOGI Ljudi veruju da izgled noktiju može otkriti mnogo o zdravlju, a neki i u njihovu magijsku moć...
Nokti imaju posebno mesto u različitim kulturama i verovanjima širom sveta, kod nas se često pominju u kontekstu magijskih rituala i, u astrologiji, a mnogi lekari tvrde da njihov izgled može otkriti dosta o našem zdravlju.
OD ZMAJA DO VRAPCA Evo kako su po predanju beogradske opštine dobile ime
Teritorija grada Beograda je podeljena na 17 opština, 10 gradskih i 7 prigradskih. Iako ste veliki broj puta čuli za svaku od njih, da li ste se ikada zapitali kako su one zapravo dobile svoja imena?
PČELA Savršenstvo prirode, da li ste znali da imaju svoj jezik
Pčele su insekti bez kojih se ne bi moglo, važnost pčele za oprašivanje biljaka je ogromna ali danas ćemo se pozabaviti njenim drugim izuzetnim osobinama, Pčele su neverovatno organizovane i komuniciraju unutar košnice koristeći različite metode.
Naši stari su ih smatrali rajskim voćem, evo zašto smokve treba jesti svaki dan
Iako su nam tokom godine dostupne suve smokve, ipak one sveže ništa ne može zameniti. Slatke, mesnate plodove možete zamrznuti, pa ih kasnije koristi za kolače i štrudle, ali i džemove.
Komentari(0)