BRUKA POSLE SLAVE U LESKOVCU: Domaćini dobili poklon od rođaka, a kad su otvorili kesu, nastavo haos! Zar nisu mogli nešto drugo?!

Lepote Srbije

17:00

Zanimljivosti 0

Nakon slave u jednom selu nadomak Leskovca nastao je pravi haos i to zbog pokona koji su domaćini Petrovići dobili od svojih rođaka.

BRUKA POSLE SLAVE U LESKOVCU: Domaćini dobili poklon od rođaka, a kad su otvorili kesu, nastavo haos! Zar nisu mogli nešto drugo?!
Shutterstock

Naime, pri kraju slave kada su počeli gosti da odlaze domaćica je slučajno bacila pogled na kesu sa poklonom koju su doneli rođaci i to jer joj se učinila poznato.

– Bila sam tu sa sestrom u kuhinji kada smo pakovale kolače i ribu za goste da ponesu. Na trpezarijskom stolu i stolicama su bile kutije i kese koje su gosti doneli. Sasvim slučajno je sestra primetila njoj poznatu kesu koju su kupili i odneli bliskim rođacima na slavu i to na Aranđelovdan – priča za Kurir M. P, inače rođena sestra domaćice i dodaje:

– Kesa jeste bila upečatljiva i lepa – jarko zelena boja sa zlatnim šljokicama. Kada je sestra ugledala tu kesu rekla je: „Vidi ista ona kao što sam kupila Mileni“. Ja sam samo bacila pogled na to i nastavila da pakujem kolače upravo za Milenu. Pažnju mi je opet privukla sestra koja je zbunjeno gledala u kesu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ona navodi da je u kesi je bio isti pokon sa istim slatkišima kakav su Petrovići odneli Mileni za slavu.

– Vadi sestra staklene čaše i flašu za rakiju. Gleda šokirano… Uzima crno vino, a zatim i bombonjeru. Gleda i kao da ne veruje šta vidi. „Zar nisu mogli nešto drugu da mi donesu, bar bombonjeru da promene“ – viknula je besno sestra, a tu dreku je na hodniku čuo i moj zet koji je uleteo u sobu jer nije znao šta se dešava – prepričava nam M. P:

– „Šta je bilo, je l` ste dobro?“ – pitao je zet, a sestra mu je pokazala poklon od rođaka koji je i on odmah prepoznao. Nisu mogli da veruju zbog čega su im vratili poklon koji su oni njima kupili za slavu. Pitali su se ako im se baš toliko nije svideo mogli su drugome da ga odnesu, a ne da ga vrate njima. Ono što je bilo najgore od svega je što čak ni sa kese nisu skinuli čestitku koju im je sestra napisala i poželela srećnu slavu od Petrovića.

Oboje su bili besni. Ovo je stvarno bila njihova bruka. Niko ti ne traži poklon da se doneseš na slavu, ali ne moraš da vratiš onaj koji sam ja tebi doneo koliko god da ti se ne sviđa.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading