SKRIVENA OAZA Ovde meštani prave veselje za 1. maj, biće pečenja i trubača, svi su pozvani i ne treba da brinu za HRANU I MUZIKU! (FOTO)

20:00

Turizam 0

Gornji Milanovac - Sitno se odbrojava do prvomajskih praznika, a mnogi su već sad napravili planove gde će provesi taj neradni dan. Meštani suvoborskog sela Pranjani i ove godine rešili su da naprave pravo narodno veselje i to kod jezera usred borove šume.

Pranjani
Foto: Rina

- Ovo je naša oaza, ali nismo sebični i u ovu lepotu zovemo sve ljude dobre volje, potrebno je samo da ponesu dobro raspoloženje. Ovo jezerce nalazi se na padinama Ravne Gore nedaleko od čuvenog Gorskog aerodroma, kaže za RINU meštanin Zvonko Starčević.

On dodaje da onaj ko odluči da dođe, za hranu ali i muziku nema potrebe da brine.

- Za uranak pečemo jagnjetinu i prasetinu, u našoj poljskoj pečenjari. Planirali smo i dva lonca svadbarskog kupusa a za doručak popara sa kajmakom i čajevi. Mesto je san snova za kampere, šatore, tu je izvorska voda za piće, i prostor gde se može ložiti vatra a imaćemo i struju”, rekao je Zoran koji će i sam taj dan zavrnuti rukave.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ipak za kraj ističe, da je jedini uslov koji svaki gost mora da ispuni, a to je da svako pokupi smeće za sobom i odloži u kontejner.

Izvor: Rina

Tagovi:

Komentari(0)

Loading