Kafa 150, a ručak za dvoje 1500 dinara: Cene u ovoj popularnoj srpskoj banji oduševile goste koji kažu - definitivno se ovde vraćamo ponovo

12:00

Turizam 0

Osim već standardno popularnh planina poput Kopaonika i Zlatibora, tokom minulih prazničnih dana veoma posećena bila je i Vrnačka Banja, kroz koju je prošlo na hiljade posetilaca. Uredjeno šetalište i mnoštvo sadržaja primamili su goste iz svih delova Srbije, ali ono što je na većinu njih ostavilo pozitivan utisak jesu pristupačne cene.

vrnjačka banja
rina

- Očekivali smo i ovde da bude papreno, pa su nas cene stvarno pozitovno iznenadile. Obična kafa je 100 dinara, espreso kafa 150, a ručak za dvoje nije više od 1500 dinara. Domaćini su ljubazni i srdačni, konobari takođe. Definitivno ovo je destinacija na koju ćemo se ponovo vratiti, rekao je za RINU ekonomista Sreten V. iz Sombora koji je praznike proveo u Vrnjačkoj Banji.

vrnjačka banja rina
 

Ono što će dodatno doprineti popularizaciji ovog mesta u nekom narednom periodu svakako jeste izgradnja gondole koja će Vrnjačku Banju povezati sa planinom Goč.

- To je potrebno svakoj turističkoj destinaciji koja ima potencijal, naročito za skijanje. Mislim da je to pun pogodak i ono što je jako bitno da ugostitelji ostanu pribrani kada su cene u pitanju i da će to biti razlog koji može da potuče konkureciju kada je u pitanju odmor u Srbji - dodaje naš sagovornik.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

vrnjačka banja rina

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

On veruje da i završetak i puštanje u saobraćaj Moravskog koridora Vrnjačku Banju stavlja na prvo mesto kada je u pitanju porodični odmor.

gornja gorevnica

Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj

Turizam

14:00

27 april, 2024

Gradsku vrevu i sivilo asfalta nastavnik muzike iz Čačka, Radovan Tanasijević, odlučio je da zemeni vedrim nebom i cvrkutom ptica. Vratio se u svoje rodno selo Gornju Gorevnicu i na imanju svojih predaka napravio pravi mali raj, za oči i za dušu. Na ognjištu je obnovio sve kao što je bilo nekad, kao što su to činili naši preci.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading