Grad u Srbiji odlikuje neverovatno kupalište: Gradska plaža kao najlepše primorske

14:00

Turizam 0

Razmišljate gde da provedete predstojeće vrele letnje dane, a ne želite da napustite Srbiju? Ovo mesto je prava destinacija za vas.

baka
Shutterstock

Plaža Brioni nalazi se na obali reke Save, u Sremskoj Mitrovici. Plaža je popularna destinacija za sve stanovnike Sremske Mitrovice i okolnih naselja, naročito u letnjem periodu, kada je potrebno osvežiti se i naći zaklon od jakog sunca.

Plaža se godinama uređuje za svaku sezonu, a sadržaji se u skladu sa potrebama i aktuelnim trendovima dopunjuju, što ovu mitrovačku oazu čini sve posećenijom.

Na ovoj plaži tokom leta boravi i do 5000 ljudi. Ulaz na plažu je besplatan. U njenom sastavu se nalaze i sportski tereni za odbojku, košarku i stoni tenis.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Plaža je opremljena toaletima, tuševima, kabinama za presvlačenje, a tu su još i restorani i brojni drugi ugostiteljski objekti. Za bezbednost svih posetilaca brinu se spasilačka i lekarska ekipa.

Plaža Brioni je nastala pre Drugog svetskog rata, kada je jedan ugledni stanovnik Mitrovice odlučio da ogradi deo zemljišta uz obalu, naspe ga peskom i pretvori u plažu. U vodama Save u blizini plaže se mogu voziti skuteri i gliseri.

Srpski Holivud

BRAVO SRBINE Srpski Holivud zasijao novim sjajem a dobio i šajkaču (FOTO)

Turizam

17:00

21 jun, 2024

Gornji Milanovac – Na planini Rudnik u selu Mutanj, jedna prelepa livada postala je prava turistička atrakcija i to zahvaljujući entuzijazmu samo jednog čoveka. Ivan Jakovljević poznatiji kao Ivo Car napravio je Srpski Holivud i to tako što je podigao kredit i postavio čuvena slova koja se mogu videti i na brdu iznad Los Anđelesa. Ipak, nakon 17 godina došlo je vreme za malu popravku dobro poznatih slova.

safari

Neverovatan safari na srpski način, kroz prelepe predele Tare vozi vojni kamion: Nova turistička atrakcija oduševljava, voze se deca od tri ali i penzioneri od 83 godine (FOTO)

Turizam

12:00

19 jun, 2024

Planina koju je za svoj dom birao i bog Tar, jedna je od tri najposećenije u Srbiji. Veličanstveni priodni predeli svake godine tokom letnje sezone privlače veliki broj turista, a od pre dve godine gosti nestvarne pejzaže Tare mogu da dožive iz do sad neviđene perspektive ali i iz neočekivanog vozila. Vojni kamioni marke TAM spremni su za safari, koji turistima pružaju nezaboravn doživljaj.

Komentari(0)

Loading