Na Zlatiboru se čeka slobodno mesto u kafiću, domaća kafa 150 a čuvena komplet lepnja 400 dinara
Da li je iko ostao u gradu, planine su krcate

Sudeći po broju turista na planinama Zapadne Srbije veliko je pitanje da li je iko ostao u gradovima. Na hiljade posetilaca tokom jučerašnjeg dana stiglo je na Zlatibor, a lep sunčan dan obrodavao je skijaše ali i šetače. Na Kraljevom trgu zabeležena je velika gužva, a u kafićima se čekalo slobodno mesto.
- Snega ima dosta, a nije ni toliko hladno, tako da nas je poslužilo lepo vreme. Bašte kafića su pune, a cene su skroz realne, domaća kafa se može popiti za 150 dinara i to samom centru, dok je komplet lepinja koja važi za specijalitet ovog kraja u restoranu oko 400 dinara”, kažu za RINU turisti sa Zlatibora.
Rina
Veoma posećen tokom ovog mini odmora svakako je i Zlatar koji je poznat po tome što na njega dolaze ljubitelji rekeativnog skijanja i aktivnog odmora, iako su novogodišnji praznici odavno prošli, cene se nisu menjale.
Možda vas zanima:

CENE U HOTELIMA I KAFIĆIMA SKOČILE, ALI IZGLEDA DA TO NIKOME NE SMETA, NAPROTIV Na Zlatiboru tokom praznika boravilo čak 100.000 ljudi
Stigli zvanični podaci, uz cene skočio i broj posetilaca

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.
Možda vas zanima:

CENE U HOTELIMA I KAFIĆIMA SKOČILE, ALI IZGLEDA DA TO NIKOME NE SMETA, NAPROTIV Na Zlatiboru tokom praznika boravilo čak 100.000 ljudi
Stigli zvanični podaci, uz cene skočio i broj posetilaca

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.
Možda vas zanima:

CENE U HOTELIMA I KAFIĆIMA SKOČILE, ALI IZGLEDA DA TO NIKOME NE SMETA, NAPROTIV Na Zlatiboru tokom praznika boravilo čak 100.000 ljudi
Stigli zvanični podaci, uz cene skočio i broj posetilaca

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

CENE U HOTELIMA I KAFIĆIMA SKOČILE, ALI IZGLEDA DA TO NIKOME NE SMETA, NAPROTIV Na Zlatiboru tokom praznika boravilo čak 100.000 ljudi
Stigli zvanični podaci, uz cene skočio i broj posetilaca

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.
Možda vas zanima:

CENE U HOTELIMA I KAFIĆIMA SKOČILE, ALI IZGLEDA DA TO NIKOME NE SMETA, NAPROTIV Na Zlatiboru tokom praznika boravilo čak 100.000 ljudi
Stigli zvanični podaci, uz cene skočio i broj posetilaca

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.
Možda vas zanima:

CENE U HOTELIMA I KAFIĆIMA SKOČILE, ALI IZGLEDA DA TO NIKOME NE SMETA, NAPROTIV Na Zlatiboru tokom praznika boravilo čak 100.000 ljudi
Stigli zvanični podaci, uz cene skočio i broj posetilaca

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.
Možda vas zanima:

CENE U HOTELIMA I KAFIĆIMA SKOČILE, ALI IZGLEDA DA TO NIKOME NE SMETA, NAPROTIV Na Zlatiboru tokom praznika boravilo čak 100.000 ljudi
Stigli zvanični podaci, uz cene skočio i broj posetilaca

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.
Možda vas zanima:

CENE U HOTELIMA I KAFIĆIMA SKOČILE, ALI IZGLEDA DA TO NIKOME NE SMETA, NAPROTIV Na Zlatiboru tokom praznika boravilo čak 100.000 ljudi
Stigli zvanični podaci, uz cene skočio i broj posetilaca

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.
- Za jednu porodicu može se iznajmiti kuća od 80 evra dnevno, pa sve do 120 u zavisnosti od usluge. Dok se cena u hotelskom smeštaju kreće od 3500 dinara pa na više, takođe u zavisnosti od toga da li je u pitanju prenoćiošte ili polupansion”, rekao je Branko Pucarević, direktor TO Zlatar.
Rina
Sneg i na Kamenoj Gori privukao je veliki broj ljubitelja sankanja, kako dece tako i starijih, a kako turisti kažu cena punog pansiona je 3.000 dinara. Smeštajni kapaciteti na planinama širom zapadne Srbije puni su već nekoliko dana unazad, a cena su prilagođene svačijem džepu.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

NA OVOM MESTU PODIGNUT JE PRVI SRPSKI USTANAK! Skupilo se 300 viđenih Srba, a buna na ČETIRI OZLOGLAŠENE DAHIJE planirana i ranije
Među mnogim atraktivnim destinacijama u Srbiji Žika Nikolić je ovaj put odabrao Aranđelovac.

I MI MALDIVE ZA TRKU IMAMO, KUĆICE NA VODI ODUZIMAJU DAH: Ovde se smeštaj rezerviše i po GODINU DANA RANIJE (FOTO)
Reka Drina jedno je od najvećih bogatstava koje Srbija ima

SRCE U SRCU SRBIJE: Znate li gde se nalazi neverovatno čudo koje je iznedrila sama priroda? (FOTO)
Od ptica žive divlja patka i crna liska

BOGATSTVO JUŽNE SRBIJE Idealno mesto za rehabilitaciju, rekreaciju i odmor ljudi svih uzrasta
Prolom Banja nalazi se na severozapadnim padinama Radan planine i na nadmorskoj visini od 717 metara.

KULTURNO-ISTORIJSKI SPOMENIK NA OBALI REKE MORAVICE Manastir kod Arilja prema legendi potiče iz doba Svetog Save
Na 13 kilometara od Arilja na putu ka Ivanjici, na levoj obali reke Moravice nalazi se manastir Klisura, posvećen Svetim Arhangelima Mihailu, koji je pre bio poznat kao manastir Dobrače
Komentari(0)