OVAKVO KUPALIŠTE DO SADA SIGURNO NISTE VIDELI Sunđer Bob, delfini i hobotnice oslikani u plićaku, počeo sa radom sasvim neobičan bazen u Srbiji (FOTO)

J. K.

11:11

Turizam 0

Neobičan bazen sa likovima iz crtanih filmova u opštini Ljig, na radost najmlađih počeo je sa radom kojim i ove sezone upravlja JKP „Komunalac”.

OVAKVO KUPALIŠTE DO SADA SIGURNO NISTE VIDELI  Sunđer Bob, delfini i hobotnice oslikani u plićaku, počeo sa radom sasvim neobičan bazen u Srbiji (FOTO)
Foto: Rina

 

Sunđer Bob, hobotnice i delfini oslikani u plićaku, mališanima će kupanje ovog leta svakako učiniti lepšim.

U saradnji sa komunalnim preduzećem, zaposlenima iz vrtića i sugrađanima realizovali smo ovu ideju i potrudili se da najmlađima koji dođu na prvo kupanje bude interesantnije“, rekla je ranije u izjavi za RINU, Tijana Karganović, direktorka PU "Kaja" iz Ljiga.

Radno vreme bazena biće od 9 - 18 časova. Cene ulaznica će biti nepromenjene u odnosu na prošlu godinu i za odrasle će iznositi 300 dinara, a za decu do sedam godina 200 dinara, dok je ulaz za sve odlične učenike besplatan. Takođe, kafić će biti u funkciji.

Opština Ljig tradicionalno nagrađuje sve učenike osnovnih i srednjih škola sa područja opštine koji imaju odličan uspeh sa besplatnim kartama za bazen pa verujemo da će tako biti i ove godine.

ovčar banja

Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite vode u Ovčar Banji, smeštena na sat i po od Beograda u prelepom delu Srbije

Turizam

11:00

19 april, 2024

Ovčar Banja pored aktivnog odmora, uživanja u prirodi i zelenom pogledu, turistima pruža i lek u sastavu njenih termalnih voda koje prolaze kroz vulkanske stene, nepromenljivog sastava sa stalnim temperaturama. Dugo je čuvena voda Ovčar Banje lečila reumatske tegobe brojnim turistima, nakon decenije, ponovo je vratila svoju svrhu u vidu zdravlja.

Resavska pećina

RESAVSKA PEĆINA Lepotica okićena nakitom starim 45 MILIONA GODINA! Idealna za posetu u toku predstojećih praznika

Turizam

17:00

18 april, 2024

Resavska pećina je zaštićeni spomenik prirode i svrstava se u zaštićeno područje prve kategorije (prirodna dobra nacionalnog značaja). Resavska (Divljakovačka) pećina je pećina u centralnoj Srbiji na 20 km od Despotovca, u krečnjačkom brdu Babina glava, na obodu kraškog polja Divljakovac, kod sela Jelovac. Spada među najveće i najlepše pećine u Srbiji. Duga je 4,5 km.

Komentari(0)

Loading