OVAKVO KUPALIŠTE DO SADA SIGURNO NISTE VIDELI Sunđer Bob, delfini i hobotnice oslikani u plićaku, počeo sa radom sasvim neobičan bazen u Srbiji (FOTO)

J. K.

11:11

Turizam 0

Neobičan bazen sa likovima iz crtanih filmova u opštini Ljig, na radost najmlađih počeo je sa radom kojim i ove sezone upravlja JKP „Komunalac”.

OVAKVO KUPALIŠTE DO SADA SIGURNO NISTE VIDELI  Sunđer Bob, delfini i hobotnice oslikani u plićaku, počeo sa radom sasvim neobičan bazen u Srbiji (FOTO)
Foto: Rina

 

Sunđer Bob, hobotnice i delfini oslikani u plićaku, mališanima će kupanje ovog leta svakako učiniti lepšim.

U saradnji sa komunalnim preduzećem, zaposlenima iz vrtića i sugrađanima realizovali smo ovu ideju i potrudili se da najmlađima koji dođu na prvo kupanje bude interesantnije“, rekla je ranije u izjavi za RINU, Tijana Karganović, direktorka PU "Kaja" iz Ljiga.

Radno vreme bazena biće od 9 - 18 časova. Cene ulaznica će biti nepromenjene u odnosu na prošlu godinu i za odrasle će iznositi 300 dinara, a za decu do sedam godina 200 dinara, dok je ulaz za sve odlične učenike besplatan. Takođe, kafić će biti u funkciji.

Opština Ljig tradicionalno nagrađuje sve učenike osnovnih i srednjih škola sa područja opštine koji imaju odličan uspeh sa besplatnim kartama za bazen pa verujemo da će tako biti i ove godine.

Srpski Holivud

BRAVO SRBINE Srpski Holivud zasijao novim sjajem a dobio i šajkaču (FOTO)

Turizam

17:00

21 jun, 2024

Gornji Milanovac – Na planini Rudnik u selu Mutanj, jedna prelepa livada postala je prava turistička atrakcija i to zahvaljujući entuzijazmu samo jednog čoveka. Ivan Jakovljević poznatiji kao Ivo Car napravio je Srpski Holivud i to tako što je podigao kredit i postavio čuvena slova koja se mogu videti i na brdu iznad Los Anđelesa. Ipak, nakon 17 godina došlo je vreme za malu popravku dobro poznatih slova.

safari

Neverovatan safari na srpski način, kroz prelepe predele Tare vozi vojni kamion: Nova turistička atrakcija oduševljava, voze se deca od tri ali i penzioneri od 83 godine (FOTO)

Turizam

12:00

19 jun, 2024

Planina koju je za svoj dom birao i bog Tar, jedna je od tri najposećenije u Srbiji. Veličanstveni priodni predeli svake godine tokom letnje sezone privlače veliki broj turista, a od pre dve godine gosti nestvarne pejzaže Tare mogu da dožive iz do sad neviđene perspektive ali i iz neočekivanog vozila. Vojni kamioni marke TAM spremni su za safari, koji turistima pružaju nezaboravn doživljaj.

Komentari(0)

Loading