Kijanu Rivs tražio da proba lokalnu šumadijsku hranu, ali pečenje nije ni pipnuo jer je vegan: Velika holivudska zvezda ipak nije ostala gladna u srcu Srbije (FOTO)

Čuvena holivudska zvezda Kijanu Rivs, stigao je u srce Srbije, u Kragujevac gde nastupa na Arsenal festu, kao gitarista benda „Dogstar“. Ono što je iznenadilo organizatore jeste njegova skromnost, jer za razliku od drugih zvezda njegovog kalibra Rivs nije imao megalomanske prohteve

kijanu rivs
rina

- Ono što je bilo zanimljivo jeste da je tražio da proba šumadijsku kihinju. Naravno kako ovde ništa ne može da prođe bez masnog pečenja, sarmice, pasulj prebranac sa mesom,  spremili su se i ti specijaliteti, ali se posle ispostovalo da je Kijanu vegan. Svakao u šumadijskim specijalitetima je ipak našao alternativu, pa nije ostao gladan u delu Srbije koji je poznat po dobroj, domaćoj tradicionalnoj hrani, kaže za RINU jedan od očevidaca čitavog događaja.

Za razliku od nekih drugih rok muzičara Kijanu Rivs je prilikom dolaska u Kragujevac tražio bezalkoholno pivo i hladan shake, puno voća i kokosovu vodu. Ta voda koja danas i nije tolika retkost možda je i jedino što je tražio malo neobičnije.

kijanu rivs rina
 

Tražio je samo da sve bude čisto, to im je najvažnije. Soba, toaleti, peškiri i led. Imali su jako skromnu rajder-listu.

Inače, Kijanu Rivs je dan ranije stigao u Srbiju i prošteao je korz Kragujevac skromno i neprimetno, većina prolaznika nije ga ni prepoznala.

 

Komentari(0)

Loading