PROVEDITE PRAZNIKE U PRIRODNJAČKOM CENTRU U SVILAJNCU ZA 1. MAJ Nezaboravno za odrasle-muzičke stolice i nagrade

Prirodnjački centar u Svilajncu tokom predstojećih praznika sprema posebne programe, u kojima će uživati cele porodice i sve generacije.

Prirodnjački muzej
Prirodnjački muzej

Najmlađe posetioce očekuju edukativno-kreativne radionice, u kojima će farbati jaja različitim tehnikama, naći se u ulozi istraživača kroz igru „Potraga za blagom“, a očekuju ih i pozorišne predstave, bioskopske projekcije, kao i uživanje u novoj multimedijalnoj izložbi, gde će zakoračiti u daleku istoriju naše planete kroz virtuelnu realnost.

Uz zagarantovanu zabavu za najmlađe, ove godine Prirodnjački centar samo 1. maja irganizuje i IGRU ZA ODRASLE – MUZIČKE STOLICE, najveće do sada održane kod nas, gde pobednika očekuju i vredne nagrade. Osim toga, odrasli će moći da uživaju u restoranu i opuste se u jedinstvenom, autentičnom ambijentu parka, dok deca uživaju u radionicama, igraonicama i sadržajima.

Prirodnjački muzej Prirodnjački muzej
 

Za one željne novih znanja, tu su i stalne postavke, koje možete proći uz pratnju vodiča tokom specijalnih vodičkih tura, gde ćete se upoznati sa prvim oblicima života na Zemlji, razvojem naše planete, upoznati faunu afričkog kontinenta, videti originalne fosilne ostatke dinosaurusa i upoznati se sa prirodnim blagom naše lepe Srbije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Prirodnjački muzej Prirodnjački muzej

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Prirodnjački centar tokom praznika radi svakog dana od 10 do 18 časova.

Sve satnice i termine možete videti na sajtu www.prirodnjackicentar.rs

Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading