DANAS SE OTVARA LEDENA ŠUMA Evo šta posetioci mogu da očekuju na otvaranju, a i tokom trajanja manifestacije

Lepote Srbije

12:00

Manifestacije 0

Osma po redu manifestacija „Ledena šuma“ održaće se u periodu od 15. decembra do 14. januara u novosadskom Dunavskom parku a svojim posetiocima će i ove godine, u susret zimi i tokom novogodišnjih praznika omogućiti najbolji spoj druženja, klizanja, zabave na otvorenom i raznovrsnih kulturnih dešavanja.

DANAS SE OTVARA LEDENA ŠUMA Evo šta posetioci mogu da očekuju na otvaranju, a i tokom trajanja manifestacije
Ledena šuma/Aleksandar Milutinović

Svečano otvaranje „Ledene šume“ biće upriličeno u petak, 15. decembra sa početkom u 18.00 časova a na programu otvaranja nastupiće dečija etno grupa „CARIĆ“ iz Beočina, novosadski „CIRKUS“ animatori koji će publici prirediti vrhunsku animaciju i pravi spektakl svojim akrobacijama na trapezu, dok će za muzički deo biti zadužen i bend „THE HAT MATTERS“ iz Sombora koji nam donose pravi rege, latino, džez i afro pop zvuk.

Kao i svake godine, u večeri otvaranja najmlađi posetioci imaće priliku da se po prvi put ove sezone oprobaju na najmodernijem klizalištu u regionu jer će od 19.00 časova biti omogućena besplatna smena klizanja za decu do 12 godina.

U sastavnoj ponudi „Ledene šume“ i ove godine naći će se zimski bazar- Snežni grad, u okviru koga će se predstaviti loklani proizvođači hrane, slatkiša i zimskih delikatesa ali i umetnici i zanatlije na čijim štandovima će posetioci moći da kupe suvenire i novogodišnje poklone.

Uz podršku Grada Novog Sada kao i ostalih partnera na ovom projektu, ovogodišnjim programom manifestacije biće obuhvaćeni gotovo svakodnevni besplatni sadržaji kao što su animacije za najmlađe, pozorišne predstave, svirke, radionice i još mnogo toga zanimljivog.

– U okviru programa društvene odgovornosti, „Ledena šuma“ će i ove zime uzeti učešće u humanitarnim akcijama koje imaju za cilj da pomognu našim sugrađanima ali i da u prazničnom periodu prikupe sredstva i paketiće za najugroženiju decu iz Vojvodine. Uz podršku kompanije „NIS a.d.“, u „Ledenoj šumi“ će i ove godine biti upriličen doček Dečije Nove godine koji je planiran za 31. decembar u dnevnom terminu kada će najmlađi novosađani uz dečiji gradski karneval i zabavni program, iz Dunavskog parka tradicionalno pustiti više od hiljadu balona novogodišnjih želja – stoji u saopštenju.

Klizanje u „Ledenoj šumi“ svima je omogućeno po povoljnim cenama a više informacija o terminima klizanja i ulaznicma posetioci mogu pogledati na zvaničnoj stranici „Ledene šume“ www.ledenasuma.rs

I ove godine, u prvoj nedelji održavanja manifestacije, od 18. do 22. decembra, „Ledena šuma“ omogućuje besplatne ulaznice za klizalište za sve grupne posete predškolskih i školskih ustanova a dolazak je potrebno najaviti putem mejla ledenasuma@gmail.com.

(nsuzivo.rs)

@lepotesrbijee Najviši vodopad u Srbiji visok je 71 metar i nalazi se na Kopaoniku u oblasti Jelovarnik, u okviru nacionalnog parka, na nadmorskoj visini od oko 1.500 metara! Nalazi se 25 kilometara zapadno od Brusa i na oko 2,5 kilometara istočno od Pančićevog vrha! #srbija #lepotesrbije #vodopadjelovarnik #fyp #fypシ゚viral #serbia #foryou #foryoupage ♬ original sound - LepoteSrbije
Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading