DANAS SE OTVARA LEDENA ŠUMA Evo šta posetioci mogu da očekuju na otvaranju, a i tokom trajanja manifestacije

Lepote Srbije

12:00

Manifestacije 0

Osma po redu manifestacija „Ledena šuma“ održaće se u periodu od 15. decembra do 14. januara u novosadskom Dunavskom parku a svojim posetiocima će i ove godine, u susret zimi i tokom novogodišnjih praznika omogućiti najbolji spoj druženja, klizanja, zabave na otvorenom i raznovrsnih kulturnih dešavanja.

DANAS SE OTVARA LEDENA ŠUMA Evo šta posetioci mogu da očekuju na otvaranju, a i tokom trajanja manifestacije
Ledena šuma/Aleksandar Milutinović

Svečano otvaranje „Ledene šume“ biće upriličeno u petak, 15. decembra sa početkom u 18.00 časova a na programu otvaranja nastupiće dečija etno grupa „CARIĆ“ iz Beočina, novosadski „CIRKUS“ animatori koji će publici prirediti vrhunsku animaciju i pravi spektakl svojim akrobacijama na trapezu, dok će za muzički deo biti zadužen i bend „THE HAT MATTERS“ iz Sombora koji nam donose pravi rege, latino, džez i afro pop zvuk.

Kao i svake godine, u večeri otvaranja najmlađi posetioci imaće priliku da se po prvi put ove sezone oprobaju na najmodernijem klizalištu u regionu jer će od 19.00 časova biti omogućena besplatna smena klizanja za decu do 12 godina.

U sastavnoj ponudi „Ledene šume“ i ove godine naći će se zimski bazar- Snežni grad, u okviru koga će se predstaviti loklani proizvođači hrane, slatkiša i zimskih delikatesa ali i umetnici i zanatlije na čijim štandovima će posetioci moći da kupe suvenire i novogodišnje poklone.

Uz podršku Grada Novog Sada kao i ostalih partnera na ovom projektu, ovogodišnjim programom manifestacije biće obuhvaćeni gotovo svakodnevni besplatni sadržaji kao što su animacije za najmlađe, pozorišne predstave, svirke, radionice i još mnogo toga zanimljivog.

– U okviru programa društvene odgovornosti, „Ledena šuma“ će i ove zime uzeti učešće u humanitarnim akcijama koje imaju za cilj da pomognu našim sugrađanima ali i da u prazničnom periodu prikupe sredstva i paketiće za najugroženiju decu iz Vojvodine. Uz podršku kompanije „NIS a.d.“, u „Ledenoj šumi“ će i ove godine biti upriličen doček Dečije Nove godine koji je planiran za 31. decembar u dnevnom terminu kada će najmlađi novosađani uz dečiji gradski karneval i zabavni program, iz Dunavskog parka tradicionalno pustiti više od hiljadu balona novogodišnjih želja – stoji u saopštenju.

Klizanje u „Ledenoj šumi“ svima je omogućeno po povoljnim cenama a više informacija o terminima klizanja i ulaznicma posetioci mogu pogledati na zvaničnoj stranici „Ledene šume“ www.ledenasuma.rs

I ove godine, u prvoj nedelji održavanja manifestacije, od 18. do 22. decembra, „Ledena šuma“ omogućuje besplatne ulaznice za klizalište za sve grupne posete predškolskih i školskih ustanova a dolazak je potrebno najaviti putem mejla ledenasuma@gmail.com.

(nsuzivo.rs)

@lepotesrbijee Najviši vodopad u Srbiji visok je 71 metar i nalazi se na Kopaoniku u oblasti Jelovarnik, u okviru nacionalnog parka, na nadmorskoj visini od oko 1.500 metara! Nalazi se 25 kilometara zapadno od Brusa i na oko 2,5 kilometara istočno od Pančićevog vrha! #srbija #lepotesrbije #vodopadjelovarnik #fyp #fypシ゚viral #serbia #foryou #foryoupage ♬ original sound - LepoteSrbije
Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading