TRI MANIFESTACIJE NA BEOGRADSKOM SAJMU Program za vikend zatvara izložba mačaka

Lepote Srbije

17:00

Manifestacije 0

Na Beogradskom počinju tri sajamske manifestacije, Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije-Grafima koji je počeo u ponedeljak, zatim informatičko-birotehničke opreme Biro-Ekspo kao i Sajam pakovanja i ambalaže Pak am, koji će trajati do srede, a za vikend sa sajma najavljuju održavanje međunarodne izložbe mačaka.

TRI MANIFESTACIJE NA BEOGRADSKOM SAJMU Program za vikend zatvara izložba mačaka
Shutterstock

 

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije već decenijama predstavlja dostignuća u ovim ekspanzivnim privrednim granama a prezentuje i dostignuća mašinske industrije, sofisticirane napredne tehnologije, namenske IT, dizajnerski hardver i softver, kreativno-umetničke grafičke žanrove.

 Biro oprema, mašine i pribor za kancelarijsko poslovanje, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovna galanterija i pokloni, dekorativni i foto program sastavni su delovi Međunarodnog sajma informatičko-birotehničke opreme. Sajam pakovanja i ambalaže kao specijalizovana manifestacija obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.

U petak i u subotu na Beogradskom sajmu biće održana međunarodna izložba mačaka, na kojoj će, kako je najavljeno na sajtu Beogradskog sajma, posetioci moći da vide više od 100 rasnih i domaćih mačaka, više od 20 različitih rasa, najviše iz Evrope, ali i Kine, Tajvana, Izraela i drugih zemalja. Biće organizovano i udomljavanje napuštenih domaćih mačaka kao i likovni konkurs za decu i mlade i takmičenje dece u izlaganju i predstavljanju njihovih mačaka kao i pokloni za posetioce i učesnike.

fića

Bolja mi je fića nego luksuzni audi sa klimom, nema para za koje bih je prodao: Nesvakidašnja povorka projezdila ulicama Nove Varoši, oko 30 starih lepotana iz čitave Srbije stiglo na Zlatar

Manifestacije

11:00

26 jul, 2024

Za ljubitelje stare Jugoslavije, a pre svega njenog simbola čuvene fiće, na padanima Zlatara održan je pravi praznik za oči i dušu. Tokom Zlatar festa na radost gađana i posetilaca održana je prva Fićijada, a glavnim ulicama Nove Varoši projezdilo je oko 30 lepotana iz čitave Srbije.

Komentari(0)

Loading