TRI MANIFESTACIJE NA BEOGRADSKOM SAJMU Program za vikend zatvara izložba mačaka

Lepote Srbije

17:00

Manifestacije 0

Na Beogradskom počinju tri sajamske manifestacije, Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije-Grafima koji je počeo u ponedeljak, zatim informatičko-birotehničke opreme Biro-Ekspo kao i Sajam pakovanja i ambalaže Pak am, koji će trajati do srede, a za vikend sa sajma najavljuju održavanje međunarodne izložbe mačaka.

TRI MANIFESTACIJE NA BEOGRADSKOM SAJMU Program za vikend zatvara izložba mačaka
Shutterstock

 

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije već decenijama predstavlja dostignuća u ovim ekspanzivnim privrednim granama a prezentuje i dostignuća mašinske industrije, sofisticirane napredne tehnologije, namenske IT, dizajnerski hardver i softver, kreativno-umetničke grafičke žanrove.

 Biro oprema, mašine i pribor za kancelarijsko poslovanje, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovna galanterija i pokloni, dekorativni i foto program sastavni su delovi Međunarodnog sajma informatičko-birotehničke opreme. Sajam pakovanja i ambalaže kao specijalizovana manifestacija obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.

U petak i u subotu na Beogradskom sajmu biće održana međunarodna izložba mačaka, na kojoj će, kako je najavljeno na sajtu Beogradskog sajma, posetioci moći da vide više od 100 rasnih i domaćih mačaka, više od 20 različitih rasa, najviše iz Evrope, ali i Kine, Tajvana, Izraela i drugih zemalja. Biće organizovano i udomljavanje napuštenih domaćih mačaka kao i likovni konkurs za decu i mlade i takmičenje dece u izlaganju i predstavljanju njihovih mačaka kao i pokloni za posetioce i učesnike.

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading