STIŽE NAM SAJAM KNJIGA Evo kada tačno počinje, koliko traje i koje su cene ulaznica

Lepote Srbije

16:00

Manifestacije 0

Međunarodni beogradski sajam knjiga ove godine održava se od 21. do 29. oktobra i ugostiće najznačajnije domaće i brojne inostrane pisce i izdаvаče, koji predstаvljaju svoja stara izdanja i aktuelnu produkciju.

STIŽE NAM SAJAM KNJIGA Evo kada tačno počinje, koliko traje i koje su cene ulaznica
Pexels

 

Važno obeležje Sajma knjiga je bogat prateći program. Kroz brojne promocije, prezentacije, predavanja, okrugle stolove i tribune, stručnoj i širokoj publici učesnici predstavljaju niz tema važnih za književnost, izdavaštvo i kulturu.

Sajam knjiga održava se u halama 1, 1A, 2A i 4 Beogradskog sajma, a kapije će biti otvorene za posetioce prva dva dana i poslednjeg dana održavanja, 29. oktobra, od 10 do 21 čas, dok će ostalim danima raditi od 10 do 20 časova.

Pojedinačne ulaznice koštaće 350 dinara, a grupne (za organizovane posete za više od 20 osoba) iznosiće 250 dinara.

U ponedeljak i utorak, 23. i 24. oktobra porodicama će biti omogućeno da posete Sajam knjiga uz poseban popust. Ovim danima moći će da se kupi porodična ulaznica za Sajam knjiga po ceni od 1.000 dinara.

Od 2005. godine na Sajmu se organizuje Školski dan kada izdavači, učesnici Sajma knjiga, predstavljaju svoje programe namenjene đacima, profesorima, bibliotekarima i ostalim zainteresovanim posetiocima.

Na 66. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, Školski dan biće u četvrtak, 26. oktobra. Tokom školskog dna, kao i svih ostalih dana trajanja Sajma knjiga, cena kolektivne ulaznice je 250 dinara.

Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Komentari(0)

Loading