ZA LJUBITELJE PERFORMANSA Treći međunarodni Festival Sola od 26. do 29. maja u Beogradu

Lepote Srbije

20:00

Manifestacije 0

Treći međunarodni Festival Sola (koreografija, performans, fotografija) u organizaciji Instituta za umetničku igru održaće se od 26. do 29. maja 2023. godine na nekoliko lokacija u Beogradu.

ZA LJUBITELJE PERFORMANSA Treći međunarodni Festival Sola od 26. do 29. maja u Beogradu
Rina

 

Ovogodišnji Festival sola se realizuje uz podršku: Grada Beograda, Ministarstva kulture, European Festivals Fund for Emerging Artists - EFFEA, koji sufinansira Europska Unija, Austrijskog kulturnog Foruma, Francuskog Instituta u Beogradu, Međunarodne platforme Tetroskop, Mađarskog kulturnog centra u Beogradu, Ustanove Kulture Parobrod, Madlenianum opere i teatra, Kulturnog centra Beograda, Kulturnog centra Grad, Studentskog kulturnog centra, Domino Produkcije, Ćevabdžinice Savčić, Instituta za umetničku igru i Fakulteta za inženjerski menadžment.

Treće izdanje Festivala Sola će trajati četiri dana a na ovogodišnjoj manifestaciji će se predstaviti umetnici koji dolaze iz Mađarske, Hrvatske, Makedonije, Francuske, Austrije i Srbije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading