ZA LJUBITELJE PERFORMANSA Treći međunarodni Festival Sola od 26. do 29. maja u Beogradu

Lepote Srbije

20:00

Manifestacije 0

Treći međunarodni Festival Sola (koreografija, performans, fotografija) u organizaciji Instituta za umetničku igru održaće se od 26. do 29. maja 2023. godine na nekoliko lokacija u Beogradu.

ZA LJUBITELJE PERFORMANSA Treći međunarodni Festival Sola od 26. do 29. maja u Beogradu
Rina

 

Ovogodišnji Festival sola se realizuje uz podršku: Grada Beograda, Ministarstva kulture, European Festivals Fund for Emerging Artists - EFFEA, koji sufinansira Europska Unija, Austrijskog kulturnog Foruma, Francuskog Instituta u Beogradu, Međunarodne platforme Tetroskop, Mađarskog kulturnog centra u Beogradu, Ustanove Kulture Parobrod, Madlenianum opere i teatra, Kulturnog centra Beograda, Kulturnog centra Grad, Studentskog kulturnog centra, Domino Produkcije, Ćevabdžinice Savčić, Instituta za umetničku igru i Fakulteta za inženjerski menadžment.

Treće izdanje Festivala Sola će trajati četiri dana a na ovogodišnjoj manifestaciji će se predstaviti umetnici koji dolaze iz Mađarske, Hrvatske, Makedonije, Francuske, Austrije i Srbije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

fića

Bolja mi je fića nego luksuzni audi sa klimom, nema para za koje bih je prodao: Nesvakidašnja povorka projezdila ulicama Nove Varoši, oko 30 starih lepotana iz čitave Srbije stiglo na Zlatar

Manifestacije

11:00

26 jul, 2024

Za ljubitelje stare Jugoslavije, a pre svega njenog simbola čuvene fiće, na padanima Zlatara održan je pravi praznik za oči i dušu. Tokom Zlatar festa na radost gađana i posetilaca održana je prva Fićijada, a glavnim ulicama Nove Varoši projezdilo je oko 30 lepotana iz čitave Srbije.

Komentari(0)

Loading