MAGIJA U BEOGRADU NA VODI: ‘’Zimska bajka’’, mesto prazničnog okupljanja za sve generacije (FOTO/VIDEO)

Lepote Srbije

21:00

Manifestacije 0

Stara godina se završava, a nova već svetli pred nama. Novi počeci su važni i možda ovo bude jedna od najlepših.

MAGIJA U BEOGRADU NA VODI: ‘’Zimska bajka’’, mesto prazničnog okupljanja za sve generacije (FOTO/VIDEO)
Lepote Srbije/Zimska bajka

Od severa pa do juga Srbije svi gradovi se trude da isprate staru i dočekaju Novu godinu. Ukrašavaju se trgovi, muzika lagano klizi kroz gužvu, oseća se praznična atmosfera, ipak jedan grad ove godine izdvojio se svojim sjajem i toplinom.

U zabludi ste ako ste pomislili da su prethodni kadrovi snimljeni u Beču, Budimpešti, Milanu , Njujorku ili nekoj drugoj metropoli.

Na Savskom parku, Beograda na vodi - mlado naselje, a već je novo mesto na mapi grada i glavna senzacija. 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Ovde, u Beogradu na vodi nalazi se najveća Zimska bajka, a u tom duhu darivanja i Beograd kao najbolja verzija sebe – kaže Marko Spalervić i dodaje da je interaktivni sadržaj ono što čini ovu Zimsku bajku tako posebnom.

- Od 15. Decembra Savski park Beograda na vodi postao je Zimska bajka, mi kažemo magija je tu i mislim da smo taj slogan zaista i opravdali u prethodnih 15 dana. Savski park podeljen je u devet zona zabave, za sve generacije od Jelke najlepših želja, preko klizališta Ledeno carstvo koje je uvek aktuelno u svako doba dana. „Fire pits”, i „Wine & dine“zonama sa najboljim vinom i gastro specijalitetima. Do glavne bine gde se dešavaju koncerti, muzički programi nastupi kao predstave najboljih dečijih pozorišta. Ideja i misija "Zimske bajke" je bila da vratimo praznični duh i da se podsetimo na to zašto je važno da smo zajedno – objašnjava Marko. 

 "Zimska bajka"  obradovala je posetioce još jednim koncertom: The Frajle, jedan od najautentičnijih domaćih sastava, razigrale su publiku svojim hitovima, ekipa Lepota Srbije bila je sa njima pred sam početak koncerta I saznala kako se one zagrevaju i šta su njihove novogodišnje želje.

Pored programa, ono što će vas osvojiti jeste sam prostor koji je zaista uređen poput praznične bajke, zato ne propustite da provedete bar jedan od narednih dana u ovom ambijentu - "Zimska bajka" je otvorena do 15. januara!

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading