SKIJAŠI PRIPREMITE SE Sajam zimske opreme ovog vikenda u Beogradu

Lepote Srbije

21:00

Manifestacije 0

Asocijacija "Sport za sve", suorganizator manifestacije, svake godine priprema niz dodatnih programa.

SKIJAŠI PRIPREMITE SE Sajam zimske opreme ovog vikenda u Beogradu
Shutterstock

Sledećeg vikenda na Beogradskom Sajmu organizuje se 36. EXPO-ZIM – Sajam zimske sportske opreme. Manivestacija će trajati od prvog do četvrtog decembra.

Jedinstvena prilika da ljubitelji zimskih sportova i turizma na jednom mestu pronađu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povoljne turističke aranžmane.

Okuplja najveće proizvođače, uvoznike, distributere i servisere zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrhunskih svetskih brendova, zimske turističke centre i skijališta, vodeće turističke agencije, hotele, odmarališta.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Asocijacija "Sport za sve", suorganizator manifestacije, svake godine priprema niz dodatnih programa – predavanja, izložbe, kvizove o poznavanju zimskih sportova, a zajedno sa Skijalištima Srbije i stručna savetovanja o bezbednost na ski-stazama.

Ulaznice će koštati 400 dinara.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Komentari(0)

Loading