BRANISLAV NUŠIĆ PONOVO VLADA IVANJICOM Počela manifestacija koja slavi smeh, humor i zabavu, brojni ljubitelji satire jedva su čekali još jednu Nušićijadu (FOTO)

J. K.

20:31

Manifestacije 0

Ključevi grada predati su Branislavu Nušiću i on će biti prvi čovek Ivanjice naredna dva dana.

BRANISLAV NUŠIĆ PONOVO VLADA IVANJICOM Počela manifestacija koja slavi smeh, humor i zabavu, brojni ljubitelji satire jedva su čekali još jednu Nušićijadu (FOTO)
rina.rs

 

U centru ove varošice počeo je još jedna manifestacija koja slavi kulturu, smeh i zabavu a organiztori očekuju da će ova 13. po redu Nušićijada u gradić na Moravici dovesti ljubitelje satire i ljude otvorenog srca.

"U naredna tri dana ja ću biti vladar ovog grada, a za to vreme ovde će biti samo smeha, dobre zabave i odličnog provoda. Drago mi je što ste me i ove godine izabrali da ja budem baš taj koji će biti glavni u vašem gradu pa makar i na dva dana. Kako sam čuo da počinje rekonstricija zgrade opštine za dosadašnjeg predsednika imam prigodan poklon - šlem i građevisnko odelo", rekao je uz prepoznatljiv humor Milan Milosavljevic, glumac u ulozi slavnog pisca Branislava Nušića.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Organizatori su se i ove godine potrudili da bogatim sadržajem privuku veliki broj posetilaca, biće odigran veliki broj predstava za sve uzraste i upriličeni muzički kincerti mnogih domaćih i regionalnih zvezda. Ovaj festival bavi se promocijom Ivanjice širom zemlje, i upućuvanjem ljudi na lep ukus i dobro vaspitanje.

"Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim svima koji su učestvovali u organizaciji ove manifestacije od izuzetnog značaja za opštinu Ivanjica. Mislim da smo zajedno uspeli da i ove godine Ivanjicu u tri dana pretvorimo u zasigurno najzanimljiviju varošicu u Srbiji koja odiše humorom", rekao je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

Ovaj manifestacija dobitnik je najviših priznanja u zemlji, a njeni pokrovitelji ove godine su opština Ivanjica, TO Ivanjica i Dom kulture Ivanjica, a slogan pod kojim se održava je "Više od festival

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading