IDEALNA PRILIKA ZA SVE IZLAGAČE Predstavite i prodajte svoje rukotvorine koje su sastavni deo srpske tradicije (FOTO/VIDEO)

Lepote Srbije

17:00

Manifestacije 0

Manifestacija se održava u Banji Vrujci i ima za cilj očuvanje etnoloških vrednosti, tradicije, prirodne i kulturne baštine, unapređenja i razvoja sela, promocije starih i umetničkih zanata. Posetioci mogu da učestvuju u radionicama, tematskim izložbama i predstavama. Izlagači predstavljaju rukotvorine koje su sastavni deo srpske tradicije.

IDEALNA PRILIKA ZA SVE IZLAGAČE Predstavite i prodajte svoje rukotvorine koje su sastavni deo srpske tradicije (FOTO/VIDEO)
Shutterstock/Predstavite i prodajte svoje rukotvorine koje su sastavni deo srpske tradicije

Manifestacija „Vrujački izvori“ ima etnografski i kulturni značaj. Održava se u Banji Vrujci svake godine tokom avgusta i ima za cilj očuvanje etnoloških vrednosti, tradicije, prirodne i kulturne baštine, unapređenja i razvoja sela, promocije starih i umetničkih zanata.

Ovogodišnja manifestacija se održava od 5 - 7. avgusta.

IDEALNA PRILIKA ZA SVE IZLAGAČE Predstavite i prodajte svoje rukotvorine koje su sastavni deo srpske tradicije (FOTO/VIDEO) Printscreen/Mionica, Vrujački izvori
 


Možda vas zanima:

Tokom nekoliko dana, koliko manifestacija traje, posetioci mogu da učestvuju u raznim radionicama koje se organizuju u banji, uživaju u tematskim izložbama i predstvama. Ovo je takođe idealna prilika za sve izlagače kojih je svake godine sve više i više, da na štandovima izlože, predstave i prodaju svoje rukotvorine koje su sastavni deo srpske tradicije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Put od Beograda do Banje Vrujci na mapi:

 

 

Izvor: visitmionica

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

sajam turizma

Sajam turizma u srcu Šumadije

Manifestacije

18:45

1 novembar, 2023

Turistička ponuda Srbije, Crne Gore, Makedonije, Mađarske i Bosne i Hercegovine, edukativni i zabavni sadržaji, Šumadijska čajanka i Sajam zimnice samo su deo bogatog programa 14. Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma u Kragujevcu.

Komentari(0)

Loading