POČEO NAJVEĆI FESTIVAL U REGIONU Na desetine hiljada posetilaca stiglo iz svih krajeva sveta u Vrnjačku Banju

J. K.

11:11

Manifestacije 0

Lovefest već danas zajedno sa desetinama hiljada posetilaca iz celog sveta početi proslavu 15 godina trajanja jednog od najvećih festivala u regionu.

POČEO NAJVEĆI FESTIVAL U REGIONU Na desetine hiljada posetilaca stiglo iz svih krajeva sveta u Vrnjačku Banju
Rina

 

Vrnjačka Banja je odavno već rasprodata i spremna da dočeka veliki broj mladih ljudi.

Od 4. do 6. avgusta na čak pet muzičkih bina smenjivaće se više od 200 izvođača, a među njima su i velike svetske zvezde Marco Carola, Joseph Capriati, Folamour, Jamie Jones, i mnogi drugi. Zvezde prvog festivalskog dana biće Danny Tenaglia i Kollektiv Turmstrasse, a prvi festivalski dan zatvoriće Kolsch.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Beogradski sindikat prvi put na Lovefestu

Program na legendarnoj Live bini otvoriće Hladno Pivo, a sutra nas očekuje i nastup sastava Kanda Kodža i Nebojša. Prvi put na Lovefest dolazi i Beogradski Sindikat, koji posle uspešnog koncerta u Beogradu svoje hitove donosi u Vrnjačku Banju. Senidah će kao i prethodne godine "zapaliti" publiku i prirediti spektakularnu završnicu festivala.

Lovefest je ove godine u potpunosti rasprodat jedan dan pre početka. Organizatori su najavili da će biti moguće da se kupi još samo mali ograničen broj ulaznica na ulazu u festival u Vrnjačkoj Banji.

 

Zamena narukvica danas od 17h

Za sve oni koji žele da izbegnu gužve i čekanje u redovima, zamena narukvica dostupna je već danas od 17h na prostoru ispred glavnog ulaza u festival. Festivalske kapije otvaraju se sutra u 20:30h, a na Lovefest biće moguće da se uđe do 02:00h posle pono

 

Cirkusfera već danas od 19:30h

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru petnaestog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena Cirkobalkana. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Već danas od 19:30h sve posetioce očekuje predstava „Haos kabare", a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika Lovefesta imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading