PRESTIŽAN SAJAM SIAL U PARIZU Naši poljoprivrednici mogu da se prijave ovako

Lepote Srbije

09:28

Manifestacije 0

Na ovogodišnjem SIAL-u, Srbija će se predstaviti sa dva štanda

PRESTIŽAN SAJAM SIAL U PARIZU Naši poljoprivrednici mogu da se prijave ovako
Shutterstock

Firme koje žele da učestvuju na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL u Parizu, trebalo bi da se prijave Privrednoj komori Srbije do 4. marta, objavljeno je na sajtu Regionalne privredne komore Niš.

Nastup srpskih privrednika na ovom sajmu, koji se održava od 15. do 19. oktobra, organizuju Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS).

SIAL je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Francuske i Evropske unije i održava se svake druge godine. Na poslednjem održanom sajmu 2018, učestvovalo je više od 7.200 izlagača iz 119 zemalja, a zbog pandemije - 2020. godine sajam nije održan.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Na ovogodišnjem sajmu Srbija će se predstaviti sa dva štanda i u dve hale: u hali sa nacionalnim štandovima i u hali gde se predstavljaju zamrznuti proizvodi.

Izvor: Telegraf biznis

 

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading