ĆERKA NENADA JEZDIĆA: Ima nesvakidašnje ime - bavi se glumom

15:00

Kultura 1

Glumac Nenad Jezdić privatan život drži daleko od očiju javnosti.

Nenad Jezdić
Alo

Glumac i njegova supruga Sara u braku su od 1996. godine i imaju tri ćerke i sina.

Inače, njihova ćerka Vasilija ispoljila je dar za glumu, a prošle godine se našla među desetoro kandidata koji čine poslednju klasu profesora Dragana Petrovića Peleta pre odlaska u penziju.

Iako se ranije nije slikala za novine i ne eksponira se u medijima i javnosti, Vasiliju možemo da vidimo na zajedničkoj fotografiji sa klasićima iz 2023. na Fakultetu dramskih umetnosti.

Žena se ne eksponira javno

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac svojevremeno.

Paja Jovanović

PAJA JOVANOVIĆ Ovekovečio najznačajnije trenutke srpske istorije, voleo 33 godine mlađu ženu i bio slikar rođen pod srećnom zvezdom

Kultura

20:00

7 jul, 2024

Paja Jovanović se uz Uroša Predića i Đorđa Krstića smatra za najznačajnijeg srpskog slikara realizma. Zahvaljujući izuzetno bogatom opusu sa preko 1099 dela, a naročito delima sa temama iz narodnog života i istorije, snažno je i široko uticao na likovno obrazovanje, kulturu, ali i na rodoljublje naroda. Uvršten je u 100 najznamenitijih Srba.

Tagovi:

Komentari(1)

Loading
Krivi Stojko

07.07.2024 15:53

Znaci i njegova ćerka je talentovana?! Taj fakultet i leglo nepotizma pod hitno zatvoriti.Tamo ne mogu da studiraju talentovana deca čiji roditelji nisu glumci.