UDAVALA SE 3 PUTA, NI JEDNOG MUŽA NIJE VOLELA KAO NJEGA: Ljubavna priča Jelene Tinske koja i danas mami uzdahe! (FOTO)

Lepote Srbije

15:00

Kultura 0

Pored svih brakova Jelene Tinske, jedino njena najveća životna ljubav nikada nije na taj način krunisana, a završila se veoma neslavno.

jelena tinska
Printscreen/Instagram

Deco, to je nekada bila ljubav. Kao i sve ostalo, menjala se kroz vreme, ali suština je uvek ostajala ista iako je era društvenih mreža zbilja unela određene promene i na tom "bojnom polju". Naša poznata balerina, glumica i spisateljica Jelena Tinska (68) iskusila je svašta u svojoj ljubavnoj istoriji i mogla bi da bude odličan primer mlađim naraštajima u sopstvenim preispitivanjima i emotivnim dilemama. Možda nekome pomognu, pa je red da se prisetimo njenih romantičnih poduhvata o kojima je brujala čitava Jugoslavija. Pokušaćemo da budemo kratki. Prvi brak bio je sa Dragoslavom Lutovcem i potrajao je dve godine, ali i iznedrio dve ćerke, koje je Tinska jednom nazvala svojim poslednjim lutkama. Ostavila je Lutovca zbog, ispostaviće se, glavnog junaka Jelenine komplikovane sage iako se ni ta priča nije dobro završila.

Fatalni muškarac zove se Goran Milošević (61) i nekada je bio član popularnog benda "Generacija 5". Vedrili su i oblačili nekadašnjom velikom zemljom koju je činilo šest republika, slovili za jedan od najromantičnijih parova. Devojke, pamet u glavu, još tada nije bilo neobično da žensko načini prvi korak, zašto bi bilo teško danas? Jelena je, naime, spazila Gorana među fotografijama koje je napravio njen prijatelj i odmah mu je tražila muzičarev broj telefona. Bila je toliko smela da ga je okrenula i to s namerom da ga vodi na koncert čuvenog Leonarda Koena koji je tada trebalo da nastupi na Kolarcu. Kada je dobila vezu, Milošević do te mere nije verovao da je s druge strane slušalice tada već popularna Jelena Tinska da je istu samo spustio. Međutim, bila je uporna. Na koncert ipak nisu otišli, ali slobodno možemo reći da na sve drugo jesu. Bili su praktično nerazdvojni tokom godinu dana zabavljanja, iako je Jeleni leptiriće smirivala činjenica da je u tom trenutku uveliko majka dvoje dece. Bili su par za kojim su svi uzdisali, bili su kao na filmu. Jelena je tada i sama bila deo rok sastava "Lutka" u kojem je bila vokal, pa su Goran i ona veoma često pevali jedno drugom, vozili su se kroz centar Beograda na Goranovom motoru i bili predmet zavisti svih onih koji maštaju o takvoj ljubavi.

I, kako se završava takva priča? I to je bilo kao iz nekog filma. Tinska je u Goranovom krevetu jednog dana zatekla drugu devojku, a slušajte njegovo objašnjenje: "To je samo stjuardesa koja je ovde prespavala, devojka mog druga, direktora aerodroma". Nije mu poverovala ni reč. Ako je išta znala o taktikama na ljubavnom ratištu, a znala je mnogo, to je stara dobra osveta. I to poetična. Spavala je upravo s tim drugom čija je devojka navodno bila stjardesa, a odmah nakon toga pokupila se i s drugaricom otišla put Novog Sada. Međutim, nije joj to bilo dovoljno, moralo je Gorana još da boli, makar upola koliko je bolelo nju. Iz osvete se čak i udala, za slikara Miću Uzelca. Ali, koliko traju odnosi nastali iz bilo čega osim ljubavi? Naravno, već narednog meseca Jelena je tražila razvod i tako verovatno oborila nekakav rekord, makar na ovim našim prostorima.


Treći brak Tinska bi verovatno volela da ni ne pomenemo ako baš ne moramo. Petnaest godina mlađeg glumca Igora Pervića opisala je kao najveće zlo koje joj se desilo u životu, narkomana u čije je izlečenje naivno verovala i do kojeg, nažalost, nikada nije došlo. Za razliku od Uzelca, ovde je izdržala čak četiri meseca i to je ujedno bila poslednja šansa koju je pružila braku. Uprkos tome, nikada nije prestala da veruje u ljubav što je večito savetovala i svoje naslednice Milicu Zeldu i Ljubicu, koja se čak može pohvaliti uspešnom bračnom pričom.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading