TRUDITE SE DA NE IZGOVARATE OVU REČ Prema narodnom verovanju ako je često koristite privlačite lošu energiju

Lepote Srbije

20:00

Kultura 0

Reči su moćne, stvaraju pozitivne ili negativne vibracije oko vas i deluju po principu zakona privlačenja u zavisnosti od njihovog značenja.

TRUDITE SE DA NE IZGOVARATE OVU REČ Prema narodnom verovanju ako je često koristite privlačite lošu energiju
Shutterstock

 

Postoje afirmacije, odnosno rečenice koje treba naglas izgovarati kako biste privukli ono što želite. Ovu reč nemojte da izgovarate.

Reči su moćne, stvaraju pozitivne ili negativne vibracije oko vas i deluju po principu zakona privlačenja u zavisnosti od njihovog značenja. To su pokazala mnoga istraživanja. Da biste privukli lepa dešavanja i pozitivnu energiju, ne izgovarajte negativne reči, a posebno ne reč „nikad“.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

lada napravila tromb od 70 cm! Dr Marjanović: I običan virus može biti poguban!

Evo kako reč „nikad“ može da vam privuče lošu sreću:

* Reč „nikad” predstavlja nemogućnost delovanja. Kada je izgovarate, blokirate napredak i lepa dešavanja.

* Ako govorite: „Nikada neću biti srećan/na” ili „Nikada neću naći pravu ljubav” – to ćete i privući, jer šaljete takve vibracije. Ni kada je reč o poslu i novcu, ne govorite: „Nikada neću napredovati na poslu“, „Nikada neću imati mnogo para“ ili „Nikada neću imati sopstveni biznis“, jer tako šaljete poruku univerzumu da se to ne desi.

Umesto reči „nikad“, govorite sebi pozitivne afirmacije: „Ja sada imam sve što sam oduvek želela“, „Mogu da privučem partnera kakvog želim“, „Voljena sam“, „Srećna sam i zadovoljna“. Tako ćete aktivirati zakon privlačenja

Komentari(0)

Loading