MALA ZONE IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU I ZAVOLELA 23 GODINE STARIJEG KOLEGU: Nećete verovati ko je njegova bivša žena

12:00

Kultura 0

Jana Milosavljević koje se sećamo male Zone iz filma "Zone Zamfirova" nastavila je uspešnu glumačku karijeru i udala se za 23 godine starijeg kolegu.

Zona Zamfirova
Printscreen/Youtube

Jana Milosavljević je još kao dete sa 11 godina osvojila srce publike u najgledanijem srpskom filmu svih vremena "Zona Zamfirova", u kome je odigrala malu Zone.

Glumu je odabrala kao životni poziv, a kroz posao je pronašla ljubav svog života 23 godine starijeg reditelja Filipa Gajića.

Par je 2017. godine dobio sina Joakima. Kako je sama Jana jednom prilikom ispričala, ona i Filip čitavih mesec dana nakon rođenja sina nisu mogli da se dogovore oko imena koje će mu dati.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Zona Zamfirova Printscreen/Youtube

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika. Filip je pre Jane bio u braku sa glumicom Lucijom Šerbedžijom, ćerkom Radeta Šerbedžije.

Jana i Filip su se upoznali pre nekoliko godina, kako mediji prenose, na inicijativu muzičara Ramba Amadeusa, i ubrzo započeo zajednički život.

Jana je inače ćerka muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe Galija,a ulogu male Zone dobila je uz njegovu pomoć.

- To je bio naš najgledaniji film i moje prvo pojavljivanje pred kamerom. To je za mene, koja sam tada imala 11 godina, bilo zabavno iskustvo koje nisam shvatila previše ozbiljno. Danas mi je drago što sam bila deo te ekipe, ali ipak se nadam da će biti drugih uloga koje će me obeležiti u budućnosti - rekla je svojevremeno za Jana za Kurir.

Jana već neko vreme uspešno nosi repertoar Beogradskog dramskog pozorišta, a televizijska publika je imala prilike da je vidi u i u serijama "Vojna akademija", "Žigosani u reketu" i "Državni službenik.

Manastir Lešje

MANASTIR LEŠJE Malo ko zna za njega a čuvar je čestice Časnog Krsta i vrednih relikvija, evo priče o ovom svetom mestu

Kultura

21:00

21 jun, 2024

Manastir Lešje udaljen je desetak kilometara od Paraćina, nedaleko od glavnog puta prema Zaječaru. Lešje pripada Eparhiji kruševačkoj. Ime je dobio po leskovoj šumi koja je iskrčena u podnožju brda Baba, koje se naslanja na planinu Rtanj. O istorijatu Lešja svedoče retki pisani izvori koji se čuvaju u ruskom državnom muzeju u Moskvi i na Svetoj gori u Hilandaru.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading