NIŠTA NE BI BILO ISTO U "BOLJEM ŽIVOTU" Emiliju Popadić nije trebalo da glumi Svetlana Bojković, već ova poznata glumica

Lepote Srbije

17:00

Kultura 0

Popularnost je stekla zahvaljujući brojnim drugim ulogama.

NIŠTA NE BI BILO ISTO U "BOLJEM ŽIVOTU" Emiliju Popadić nije trebalo da glumi Svetlana Bojković, već ova poznata glumica
Printscreen/Youtube

 

 

Da li znate da je uloga Emilije Popadić, kojoj je „pečat“ dala Svetlana Ceca Bojković, prvobitno bila namenjena Dari Džokić? Istini za volju, u vreme snimanja Dara je imala trideset i neku i mogla je da bira da li će biti Emilija ili Violeta.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

‒ Odbila sam Bolji život, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam mnogo u pozorištu i uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jednog postupka, tako je trebalo da bude ‒ otkrila je Dara, gostujući u jednoj emisiji.

Popularnost je stekla zahvaljujući brojnim drugim ulogama, što na pozorišnoj sceni, što pred kamerama, a poslednjih meseci deo je dva velika televizijska projekta ‒ „Tajne vinove loze“ i „Radio Mileva“.

NIŠTA NE BI BILO ISTO U Alo/Dejan Briza
 

Dara Džokić provela je dve i po decenije u braku sa Bogdanom Tirnanićem, koji je važio za „britko pero“ srpskog novinarstva. Njegovu smrt, 2009. godine, nikada nije prebolela. „Udala se danas. Ne brini, srećna je“, napisala je 2018. godine uz fotografiju na kojoj je njihova ćerka Jovana u venčanici. Svi su shvatili da je emotivnu poruku uputila pokojnom suprugu.

Svedoci dešavanja u umetničkim krugovima osamdesetih tvrde da su se Dara i Tirke zaljubili na prvi pogled, čim su se upoznali u Klubu književnika.

‒ Pojavio se tačno kada je trebalo. Ja sam ga upoznala tako što sam ga čitala i nisam ni sanjala da ću se zaljubiti. Bila sam mlada, dosta toga me je naučio i rekla bih da me je na neki način dovršio. Umela sam da prepoznam ono što meni treba u životu. Naučio me je šta je sloboda mišljenja i da je suština u tome da imaš svoj ugao, i da je način na koji ti posmatraš stvari ono što je dragoceno ‒ ispričala je.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Manastir Lešje

MANASTIR LEŠJE Malo ko zna za njega a čuvar je čestice Časnog Krsta i vrednih relikvija, evo priče o ovom svetom mestu

Kultura

21:00

21 jun, 2024

Manastir Lešje udaljen je desetak kilometara od Paraćina, nedaleko od glavnog puta prema Zaječaru. Lešje pripada Eparhiji kruševačkoj. Ime je dobio po leskovoj šumi koja je iskrčena u podnožju brda Baba, koje se naslanja na planinu Rtanj. O istorijatu Lešja svedoče retki pisani izvori koji se čuvaju u ruskom državnom muzeju u Moskvi i na Svetoj gori u Hilandaru.

Komentari(0)

Loading