Najjeftinija ljutenica od šargarepe: Stari balkanski recept koji će vas oduševiti
Zimnica mora da se pripremi na vreme, a ova od šargarepe jedna je od najboljih i najjeftinijih

Sastojci za punu meru:
-3kg sargarepe -1 veza persuna -200g ljutih papricica -3 glavice belog luka -250ml alkoholnog sirćeta(9%) -500ml ulja(suncokretovog,maslinovog,od kostica grozdja) -2-3 kašike soli(u receptu pise saka soli) -2 kašike šećera
Detalje pogledajte u videu:
Možda vas zanima:

Najbolji recept za ljutenicu: Ukusan prilog uz svako jelo, a pravi se veoma jednostavno
Donosimo vam najbolji recept za ljutenicu koja se pravi veoma jednostavno.

LJUTENICA PO RECEPTU STAROM 100 GODINA: Salatica koja će vam zagrejati i začiniti zimske dane
Ko voli ljuto obavezno neka sebi spremi ovu divnu ljutenicu koja osvaja
Možda vas zanima:

Najbolji recept za ljutenicu: Ukusan prilog uz svako jelo, a pravi se veoma jednostavno
Donosimo vam najbolji recept za ljutenicu koja se pravi veoma jednostavno.

LJUTENICA PO RECEPTU STAROM 100 GODINA: Salatica koja će vam zagrejati i začiniti zimske dane
Ko voli ljuto obavezno neka sebi spremi ovu divnu ljutenicu koja osvaja
Možda vas zanima:

Najbolji recept za ljutenicu: Ukusan prilog uz svako jelo, a pravi se veoma jednostavno
Donosimo vam najbolji recept za ljutenicu koja se pravi veoma jednostavno.

LJUTENICA PO RECEPTU STAROM 100 GODINA: Salatica koja će vam zagrejati i začiniti zimske dane
Ko voli ljuto obavezno neka sebi spremi ovu divnu ljutenicu koja osvaja
Možda vas zanima:

Najbolji recept za ljutenicu: Ukusan prilog uz svako jelo, a pravi se veoma jednostavno
Donosimo vam najbolji recept za ljutenicu koja se pravi veoma jednostavno.

LJUTENICA PO RECEPTU STAROM 100 GODINA: Salatica koja će vam zagrejati i začiniti zimske dane
Ko voli ljuto obavezno neka sebi spremi ovu divnu ljutenicu koja osvaja

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti

Ove kiflice ostaju mekane čak 5 dana: Evo šta treba da stavite u testo kako bi ostale sočne dugo, dugo vremena
Gotove pospite šećerom u prahu

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
Uprkos tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.

Orahovača kakvu su pravili naši preci: Ovaj tajni recept star sto godina se i danas koristi u manastirima
Ako volite domaće likere s dušom i istorijom, sada je pravi trenutak da pripremite orahovaču

Šta je BULGUR i kako se sprema? Preporučuje se u svim dijetama
Poreklom je sa Bliskog Istoka i jedan je od najstarijih oblika žitarica koje se koriste u ishrani čoveka.
Komentari(0)