Šuškava pita po bakinom receptu: Hrskave korice i preuksuan nadev su kombinacija koju svaka domaćica mora da zna
Kad god zafali ideje za dobar obrok, tu su bakini recepti - a sada je podelila kako naparaviti sočnu šuškavu pitu sa mlevenim mesom

Bilo da je pravite za doručak, kao meze, večeru ili predjelo - šuškava pita sa mlevenim mesom po bakinom receptu je pravo jelo za to.
Iako neki više vole slatke pite, kao što je bosanska šljivopita, baka Jela ima recept za ovu sa mlevenim mesom koja će se svideti baš svakom.
Potrebno je:
400 gr mlevenog mesa
Možda vas zanima:

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
Možda vas zanima:

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
Možda vas zanima:

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
1 velika glavica crnog luka
1 veći rendan krompir
50 ml ulja
suvi začin ili so
ml. biber
2 jaja
500 gr tankih kora
Priprema:
Iseckati luk pa ga propržiti na ulju da dobije staklatu boju. Ubaciti meso pa isitniti i pržiti bar 15 minuta.
Dodati so, po želji začin, ml biber može i malo slatke ml paprike. Skloniti sa vatre pa ubaciti jaja i izmešati.
Prvu koru premazati uljem pa dodati drugu. I nju premazati gornji deo uljem a u donji po dužini staviti 4 kašike nadeva i rasporediti i uviti u tanku rolnicu.
Redjati u podmazan pleh . Može se malo zaseći :peći na 200 stepeni C 40 min. da lepo zarumeni. Seći toplu služiti uz čašu jogurta. Prijatno uz fantastičan zalogaj!

Objavljen recept za najgore srpsko jelo i Srbi su u šoku! Klasik je u Vojvodini, dok se drugima gadi
Na listi najgorih bile su visoko pozicionirane i pihtije, srpska salata...

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

Kako da prepoznate da li u trešnjama ima crva? Uz ovaj trik nikada nečete pogrešiti
Trešnje – zrele i mirisne – neodvojivi su deo vrelog leta

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
Komentari(0)