NAJBRŽI recept za burek od gotovih kora: BOLJI je od onog iz pekare, a mogu da ga naprave i novopečene domaćice
U Bosni i Hercegovini važi pravilo da je burek isključivo s mesom, a da su sve ostalo pite. Iako iskusne domaćice uglavnom razvlače kore, većina koristi one kupovne.

Zato smo za vas pronašli najbrži recept za burek od gotovih kora koji će vas oduševiti.
Sastojci:
pakovanje gotovih kora za pitu
Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

400 gr crnog luka
500 gr junećeg mlevenog mesa
2 dl kisele vode
ulje
so, biber
Priprema:
Iseckajte luk i dinstajte ga na zagrejanom ulju dok ne dobije zlatnu boju. Zatim dodajte mleveno meso i pržite zajedno još desetak minuta.
Dodajte so i biber, pa sve dobro promešajte.
Okruglu tepsiju u kojoj ćete peći burek dobro nauljite, a onda odvojite dve kore.
Samo gornju koru premažite mešavinom vode i ulja, pa rasporedite nadev i zavijte ih.
Dobijene rolate slažite u oblik puža. Krenite od sredine, pa nastavite tako do kraja tepsije.
Sve prelijte kiselom vodom.
Burek pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni.
Kada je gotov, poslužite ga uz kiselo mleko.
Detalju pripremu pogledajte u videu u nastavku teksta.
Prijatno!
(Blic)

5 proverenih i ukusnih recepata za džemove koji se najčešće prave u maju: Sa rumom i višnjama vole odrasli, a od jagoda je omiljeni deci
Maj je idealno vreme za pripremu domaćih džemova jer počinje sezona sočnog, zrelog voća, posebno jagoda

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

MAKEDONCI SAMO OVAKO PRAVE PRŽENICE: Hleb potapaju u OVO zato su MEKŠE od NAŠIH, recept kakav NISTE VIDELI
Makedonski recept za prženice napravite deci za doručak

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna
Komentari(0)