ZA SAVRŠENO I VAZDUŠASTO TESTO ZA GIBANICU PROBAJTE OVAJ TRIK - Ima samo 2 sastojka i provereno radi
Kako biste napravili najbolju gibanicu do sada nije potrebno da dodajte neke neobične sastojke
Ako volite da jedete gibanicu, onda obavezno isprobajte jedan trik, jer će biti vazdušasta.
Potrebno vam je svega par sastojka, ali svaka domaćica ima svoj recept koji se razlikuje u nekim sitnim detaljima, a ipak to gibanicu izdvaja od drugih.
Poznatu pitu sa sirom nije teško napraviti, a kada umutite fil sve što treba da uradite jeste da zgužvate koru i da je umočite u nadev. Ipak, ako želite da vam gibanica uvek uspe i da bude mekana i vazdušata, mi vam prenosimo sjajan trik.
Možda vas zanima:
TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Gibanica iz bakine tepsije! Stari provereni domaći recept za najpoznatiju srpsku pitu koja se lako sprema
Jedna od najpoznatijih srpskih pita je svakako gibanica, a sa ovim receptom nema greške.
Možda vas zanima:
TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Gibanica iz bakine tepsije! Stari provereni domaći recept za najpoznatiju srpsku pitu koja se lako sprema
Jedna od najpoznatijih srpskih pita je svakako gibanica, a sa ovim receptom nema greške.
Možda vas zanima:
TRADICIONALNA SRPSKA GIBANICA: Recept naših baka sa tajnim sastojkom koji joj daje mekoću i slasnost
Ovaj recept za gibanicu sa sirom i kefirom je odličan izbor za sve ljubitelje klasičnih, domaćih jela.
Gibanica iz bakine tepsije! Stari provereni domaći recept za najpoznatiju srpsku pitu koja se lako sprema
Jedna od najpoznatijih srpskih pita je svakako gibanica, a sa ovim receptom nema greške.
Kako biste napravili najbolju gibanicu do sada nije potrebno da dodajte neke neobične sastojke, sve što treba da uradite je da kore isečete na trake, pa da njih uvaljate u smesu.
A onda gotovu gibanicu prevrnite na 4 šolje da se hladi naopačke, da bi ostala vazdušasta pod silom zemljine teže.
Oko 20 minuta hladite. I to je sve što je potrebnu kako biste napravili jednu od najukusnijih pita ikada uz krajnje prost trik.
Kako se pravi domaće JABUKOVO SIRĆE od ostataka: korak po korak
Da li ste znali da možete napraviti jabukovo sirće jednostavno, kombinovanjem kore i jezgra jabuke sa vodom i šećerom i ostaviti da fermentira dok se ne pretvori u sirće?
Recept za najbolju, južnjačku, pitu sa mesom
Ovaj tradicionalni recept sa juga sadrži kombinaciju sočnog mesa, hrskavih kora i ukusnog preliva.
POGAČICE SA SIROM GOTOVE ZA 8 MINUTA Slobodno ih jedite Iako ste na dijeti jer uopšte ne goje
Sada kada je sezona odmora, uglavnom svi vode računa o ishrani. Ukoliko ste na nekom režimu trenutno, držite dijetu ili tek planirate ovaj recept se mora naći na vašem meniju. Keto pogačice sa sirom su zdrava opcija koju možete jesti bez griže savesti da ćete se ugojiti.
ČUVAR VAŠEG SRCA Biljka koja se u tradicionalnoj medicini koristi već stotinama godina, pre svega za srčane tegobe
Glog (latCrataegus monogyna, Crataegus laevigata) je biljka koja se u tradicionalnoj medicini koristi već stotinama godina, pre svega, za ublažavanje i lečenje kardiovaskularnih tegoba.
NAPRAVITE SAMI KOMPLET LEPINJU Tajni recept za specijalitet zapadne Srbije
Najbolja komplet lepinja pravi se u zapadnoj Srbiji, tačnije u okolini Zlatara, Nove Varoši i Zlatibora
Komentari(0)