ZA SAVRŠENO I VAZDUŠASTO TESTO ZA GIBANICU PROBAJTE OVAJ TRIK - Ima samo 2 sastojka i provereno radi

Lepote Srbije

16:00

Gastronomija 0

Kako biste napravili najbolju gibanicu do sada nije potrebno da dodajte neke neobične sastojke

vranjanski propeć
Shutterstock

Ako volite da jedete gibanicu, onda obavezno isprobajte jedan trik, jer će biti vazdušasta.

Potrebno vam je svega par sastojka, ali svaka domaćica ima svoj recept koji se razlikuje u nekim sitnim detaljima, a ipak to gibanicu izdvaja od drugih.

Poznatu pitu sa sirom nije teško napraviti, a kada umutite fil sve što treba da uradite jeste da zgužvate koru i da je umočite u nadev. Ipak, ako želite da vam gibanica uvek uspe i da bude mekana i vazdušata, mi vam prenosimo sjajan trik.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kako biste napravili najbolju gibanicu do sada nije potrebno da dodajte neke neobične sastojke, sve što treba da uradite je da kore isečete na trake, pa da njih uvaljate u smesu.

A onda gotovu gibanicu prevrnite na 4 šolje da se hladi naopačke, da bi ostala vazdušasta pod silom zemljine teže.

Oko 20 minuta hladite. I to je sve što je potrebnu kako biste napravili jednu od najukusnijih pita ikada uz krajnje prost trik.

kupus

Zapanjujuća moć KISELOG KUPUSA: ZDRAVIJI je od većine lekovitih biljaka - kažu da leči čak DEVET tegoba

Gastronomija

20:00

19 novembar, 2024

Lekovitost kiselog kupusa nadilazi lekovitost mnogih poznatih biljaka. Sto grama sirovog kiselog kupusa sadrži čak 20 mg vitamina C. Slede vitamin A, folna kiselina, magnezijum, gvožđe, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum i belančevine. Odličan je izvor vitamina B12, zbog toga se posebno preporučuje vegetarijancima i veganima. Crveni kupus je i do sedam puta lekovitiji od belog

Tagovi:

Komentari(0)

Loading