ZA SAVRŠENO I VAZDUŠASTO TESTO ZA GIBANICU PROBAJTE OVAJ TRIK - Ima samo 2 sastojka i provereno radi

Teodora Tojagić

16:00

Gastronomija 0

Kako biste napravili najbolju gibanicu do sada nije potrebno da dodajte neke neobične sastojke

vranjanski propeć
Shutterstock

Ako volite da jedete gibanicu, onda obavezno isprobajte jedan trik, jer će biti vazdušasta.

Potrebno vam je svega par sastojka, ali svaka domaćica ima svoj recept koji se razlikuje u nekim sitnim detaljima, a ipak to gibanicu izdvaja od drugih.

Poznatu pitu sa sirom nije teško napraviti, a kada umutite fil sve što treba da uradite jeste da zgužvate koru i da je umočite u nadev. Ipak, ako želite da vam gibanica uvek uspe i da bude mekana i vazdušata, mi vam prenosimo sjajan trik.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kako biste napravili najbolju gibanicu do sada nije potrebno da dodajte neke neobične sastojke, sve što treba da uradite je da kore isečete na trake, pa da njih uvaljate u smesu.

A onda gotovu gibanicu prevrnite na 4 šolje da se hladi naopačke, da bi ostala vazdušasta pod silom zemljine teže.

Oko 20 minuta hladite. I to je sve što je potrebnu kako biste napravili jednu od najukusnijih pita ikada uz krajnje prost trik.

krompir

Razlika između crvenog i belog krompira je ogromna: Ipak, jedan je zdraviji

Gastronomija

12:00

11 jun, 2025

Krompir je jedna od najčešće konzumiranih namirnica na svetu i nezaobilazna komponenta brojnih kuhinja. Osim što je ukusan i svestran, krompir je takođe vredan izvor važnih hranljivih materija, kao što su kalijum, vitamin C i složeni ugljeni hidrati. Ali kada se porede crveni i beli krompir, postavlja se pitanje – šta je bolje za zdravlje?

Tagovi:

Komentari(0)

Loading