KAKO SE PRAVE NAJBOLJE PUNJENE PAPRIKE: Gotove su za 25 minuta - recept kida koliko je dobar
Stare Grkinje otkrile kako prave najbolje punjene paprike za 25 minuta po receptu koji kida koliko je dobar
Tokom zime uživamo u dobrim starim kuvani jelima koji ne mogu da se porede ni sa bilo čim.
Ono što nam je svima na prvom mestu jeste srpska sarma koju naše majke i bake prave na najbolji način.
Tu je i podvarak, kuvani kise kupus, pasulj...
Možda vas zanima:
![punjene paprike](/data/images/2023-12-01/69484_punjena-paprika-smanjena-1179902413_f.jpg)
KAFANSKE PUNJENE PAPRIKE OBARAJU KOLIKO SU DOBRE: Profesionalni kuvari stavljaju 1 sastojak - najbolji recept
Kafanske punjene paprike po najboljem receptu
![punjene paprike](/data/images/2023-12-01/69484_punjena-paprika-smanjena-1179902413_f.jpg)
RUSKI KUVAR OTKRIO TAJNE ZA NAJLEPŠE PUNJENE PAPRIKE Zamenite pirinač jednim sastojkom i biće još ukusnije
Kako kreće sezona povrća i Srbima omiljenih paprika, osim za ajvar, prženje i salate, možete da ih napunite pa da imate ručak za dva-tri dana. Zato je ruski profesionalni kuvar, Vjačeslav Кrasilnikovje otkrio kako spremiti što bolje punjene paprike, koje će se topiti u ustima.
Možda vas zanima:
![punjene paprike](/data/images/2023-12-01/69484_punjena-paprika-smanjena-1179902413_f.jpg)
KAFANSKE PUNJENE PAPRIKE OBARAJU KOLIKO SU DOBRE: Profesionalni kuvari stavljaju 1 sastojak - najbolji recept
Kafanske punjene paprike po najboljem receptu
![punjene paprike](/data/images/2023-12-01/69484_punjena-paprika-smanjena-1179902413_f.jpg)
RUSKI KUVAR OTKRIO TAJNE ZA NAJLEPŠE PUNJENE PAPRIKE Zamenite pirinač jednim sastojkom i biće još ukusnije
Kako kreće sezona povrća i Srbima omiljenih paprika, osim za ajvar, prženje i salate, možete da ih napunite pa da imate ručak za dva-tri dana. Zato je ruski profesionalni kuvar, Vjačeslav Кrasilnikovje otkrio kako spremiti što bolje punjene paprike, koje će se topiti u ustima.
Možda vas zanima:
![punjene paprike](/data/images/2023-12-01/69484_punjena-paprika-smanjena-1179902413_f.jpg)
KAFANSKE PUNJENE PAPRIKE OBARAJU KOLIKO SU DOBRE: Profesionalni kuvari stavljaju 1 sastojak - najbolji recept
Kafanske punjene paprike po najboljem receptu
![punjene paprike](/data/images/2023-12-01/69484_punjena-paprika-smanjena-1179902413_f.jpg)
RUSKI KUVAR OTKRIO TAJNE ZA NAJLEPŠE PUNJENE PAPRIKE Zamenite pirinač jednim sastojkom i biće još ukusnije
Kako kreće sezona povrća i Srbima omiljenih paprika, osim za ajvar, prženje i salate, možete da ih napunite pa da imate ručak za dva-tri dana. Zato je ruski profesionalni kuvar, Vjačeslav Кrasilnikovje otkrio kako spremiti što bolje punjene paprike, koje će se topiti u ustima.
Ali ne smemo da zaboravimo kako stare Grkinje prave najbolje punjene paprike.
Gotove su za 25 minuta, a u tom obroku će uživati cela porodica.
Sastojci i recept su tu:
50 gr kačkavalja
6 paprika babura
so i biber
360 g tunjevine
80 gr kikirikija
250 ml grčkog jogurta
sok od pola limuna
kašika senfa
1 mladi luk
Ovo je njihova priprema:
Uzmite paprike, presecite na pola, stavite u pleh i pecite u rerni na 220 c oko 20 minuta.
Za to vreme napravite nadev.
Pomešajte tunjevinu, grčki jogurt, senf, mladi luk, sok od limuna i kikiriki.
Posolite i pobiberite.
Nadevajte paprike, na kraju dodajte rendani kačkavalj, i zapecite još 5 minuta na 220c.
![mleveno meso](/data/images/2024-02-26/78571_shutterstock-148461935_f.jpg)
TRIK ZA MLEVENO MESO: Dodajte jedan sastojak u smesu i napravite najukusniji ručak
Mleveno meso postaje neodoljivo sočno uz ovaj sastojak
![mleko](/data/images/2024-07-17/94413_shutterstock-2463232251_f.jpg)
Da li je surutka zaista lekovita za jetru? Nije svaka podjednako zdrava, caka je u ovome
Surutka otklanja masti koje su prvi „korak“ ka propasti jetre, ali nije svaka jednako zdrava
![DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)](/data/images/2022-10-03/37812_shutterstock-1892680609_f.jpg)
DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)
Najsigurnije konzervisana zimnica bez kvarenja
![Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan](/data/images/2022-09-14/36611_shutterstock-1197917341_f.jpg)
Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan
Pustite da provri nepoklopljeno, povremeno mešajući
![vojnički pasulj](/data/images/2024-03-11/80177_vojnicki-pasulj_f.jpg)
Doktor otkrio četiri vrste namirnica koje smanjuju loš holesterol: Ovo je najprostija hrana koju jedu svi Srbi
Visok holesterol može izazvati brojne zdravstvene probleme visokog rizika, kao što su srčani i moždani udar
Komentari(0)