KAKO SE PRAVE NAJBOLJE PUNJENE PAPRIKE: Gotove su za 25 minuta - recept kida koliko je dobar
Stare Grkinje otkrile kako prave najbolje punjene paprike za 25 minuta po receptu koji kida koliko je dobar
Tokom zime uživamo u dobrim starim kuvani jelima koji ne mogu da se porede ni sa bilo čim.
Ono što nam je svima na prvom mestu jeste srpska sarma koju naše majke i bake prave na najbolji način.
Tu je i podvarak, kuvani kise kupus, pasulj...
Možda vas zanima:

Za ove punjene paprike ne treba mleveno meso: Za 15 minuta imaćete ručak o kojem će se pričati, nemaju konkurenciju
Omiljeno domaće jelo dobilo je novo ruho – i u ovoj varijanti ga jednostavno morate isprobati!

Ukusniji ručak dugo niste spremili: Punjene paprike oduševiće celu porodicu, svaki zalogaj je uživanje
Ovo jelo svideće se mnogima.
Možda vas zanima:

Za ove punjene paprike ne treba mleveno meso: Za 15 minuta imaćete ručak o kojem će se pričati, nemaju konkurenciju
Omiljeno domaće jelo dobilo je novo ruho – i u ovoj varijanti ga jednostavno morate isprobati!

Ukusniji ručak dugo niste spremili: Punjene paprike oduševiće celu porodicu, svaki zalogaj je uživanje
Ovo jelo svideće se mnogima.
Možda vas zanima:

Za ove punjene paprike ne treba mleveno meso: Za 15 minuta imaćete ručak o kojem će se pričati, nemaju konkurenciju
Omiljeno domaće jelo dobilo je novo ruho – i u ovoj varijanti ga jednostavno morate isprobati!

Ukusniji ručak dugo niste spremili: Punjene paprike oduševiće celu porodicu, svaki zalogaj je uživanje
Ovo jelo svideće se mnogima.
Ali ne smemo da zaboravimo kako stare Grkinje prave najbolje punjene paprike.
Gotove su za 25 minuta, a u tom obroku će uživati cela porodica.
Sastojci i recept su tu:
50 gr kačkavalja
6 paprika babura
so i biber
360 g tunjevine
80 gr kikirikija
250 ml grčkog jogurta
sok od pola limuna
kašika senfa
1 mladi luk
Ovo je njihova priprema:
Uzmite paprike, presecite na pola, stavite u pleh i pecite u rerni na 220 c oko 20 minuta.
Za to vreme napravite nadev.
Pomešajte tunjevinu, grčki jogurt, senf, mladi luk, sok od limuna i kikiriki.
Posolite i pobiberite.
Nadevajte paprike, na kraju dodajte rendani kačkavalj, i zapecite još 5 minuta na 220c.

Domaćinska gibanica kakvu niste probali: Slavica podelila recept za ovo neodoljivo jelo, ko proba neće se pokajati
Mini-gibanice po receptu Slavice Rokvić.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

KAKO SE PRAVILNO ČUVAJU TREŠNJE? Pogledajte koja temperatura je idealna
Da li i vi trešnje ostavljate na stolu nakon kupovine?

Užička pita razljevuša bez kora: Najbrži "smuti, pa prospi" recept za sočan doručak ili večeru koji se pamti
Jednostavna za pripremu, slasna i zasitna, ova brza domaća pita je obavezna u svakom porodičnom kuvaru.

Preukusna večera gotova za pola sata: Recept za najbolju carsku pitu koju obožavaju svi od 7 do 77 godina
Ponestalo vam je ideje šta da spremate za večeru? Ovaj "smuti, pa prospi" okupiće čitavu porodicu za stolom.
Komentari(0)