STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog
Zimski dani osim što ne mogu da se zamisle bez prave srpske zimnice, ne mogu ni bez svadbarskog kupusa.
Specijalitet koji je pun mesa, povrća, a i naravno kiselog kupusa.
Ako do sada niste znali kako se sprema, moraćete da zapišete ovaj recept i da uživate u ovom jelu.
Možda vas zanima:
STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog
MILAN GAZI OSMU DECENIJU ŽIVOTA, ALI NE SEDI SKRŠENIH RUKU Napravio čudo od posude koje može da nahrani preko 1.000 duša i teško je 200 kilograma
Vremešni inovator iz Mrčajevaca nadmašio sam sebe
Možda vas zanima:
STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog
MILAN GAZI OSMU DECENIJU ŽIVOTA, ALI NE SEDI SKRŠENIH RUKU Napravio čudo od posude koje može da nahrani preko 1.000 duša i teško je 200 kilograma
Vremešni inovator iz Mrčajevaca nadmašio sam sebe
Možda vas zanima:
STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog
MILAN GAZI OSMU DECENIJU ŽIVOTA, ALI NE SEDI SKRŠENIH RUKU Napravio čudo od posude koje može da nahrani preko 1.000 duša i teško je 200 kilograma
Vremešni inovator iz Mrčajevaca nadmašio sam sebe
Potrebni sastojci za svadbarski kupus:
Možda vas zanima:
STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog
MILAN GAZI OSMU DECENIJU ŽIVOTA, ALI NE SEDI SKRŠENIH RUKU Napravio čudo od posude koje može da nahrani preko 1.000 duša i teško je 200 kilograma
Vremešni inovator iz Mrčajevaca nadmašio sam sebe
Možda vas zanima:
STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog
MILAN GAZI OSMU DECENIJU ŽIVOTA, ALI NE SEDI SKRŠENIH RUKU Napravio čudo od posude koje može da nahrani preko 1.000 duša i teško je 200 kilograma
Vremešni inovator iz Mrčajevaca nadmašio sam sebe
lovorov list
4 kilogramakiselog kupusa
biber u zrnu
1 kilogram svinjskog mesa od plećke
1 kašika slatke paprike
1 kilogram junećeg mesa od buta
1 puna kašika masti
1 kilogram suvih rebara
4 čena belog luka
1 kilogram slanine
1 veći crni luk
Ovo je način pripreme:
U tiganju istopite mast, pa dodajte sitno seckani crni luk. Kada omekša sklonite sa šporeta i dodajte slatku papriku, pa brzo promešajte. Isecite kupus na krupnije komade, pa ređajte u tepsiju koju ste premazali mašću.
Dno tepsije obložite listovima kupusa, pa poređajte seckani kupus, pa luk, pa meso, pospite biberom i seckanim belim lukom, pa opet poređajte kupus i tako redom dok ne utrošite sve sastojke.
Poslednji red treba da bude seckani kupus, a onda poređajte i nekoliko komada lovorovog lišća. Pokrijte listom kiselog kupusa, pa prelijte toplom vodom. Kuvajte dok ne krene da ključa, a zatim smanjite temepraturu i kuvajte još 4 sata.
RAPSODIJA UKUSA Sočni jagnjeći but, prste da poližeš
Vreme posta je iza nas, bogata trpeza je u svakoj slavljeničkoj kući, a mi vam donosimo recept za fenomenalno spremljen jagnjeći but, u slučaju da vam ponestane pečenja.
NAJLEPŠA POSLASTICA SA LEŠNIKOM ZA USKRS: Grilijaš torta - kremasta, raskošna, recept kakav samo može da se poželi
Grilijaš torta je najlepša poslastica sa lešnikom za Uskrs
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!
Evo kako da napravite najslađi prebranac
POSNE KAKAO KUGLICE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI Savršenstvo ukusa koje je spremno za 15 minuta
Veliki petak je i dan veoma stogog posta, mnogi vernici poste samo na hlebu i vodi.
Komentari(0)