Odlicno ide uz meso: Pekarski krompir je uz ovaj začin još ukusniji
Pekarski krompir je savršen prilog uz meso, a uživaćete i samo u krompiru kao obroku.
Začinsko bilje možete da birate po želji, ali kada se ruzmarin zapeče sa njim dobijate poseban zimski ukus. Možda će vam biti interesantan i pekarski krompir na pirotski način sa slaninom i sirom. Pekarski krompir je prilog koji svi vole, pogodan je za osobe koje ne jedu ili ne vole meso. Evo kako se pravi!
Sastojci:
2 kg krompira
Možda vas zanima:
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Posadite krompir na ovaj način i imaćete najbolji rod: Stručnjak dao savet zlata vredan
Na ovaj način imaćete krompira u izobilju i bićete zadovoljni plodovima
Možda vas zanima:
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Posadite krompir na ovaj način i imaćete najbolji rod: Stručnjak dao savet zlata vredan
Na ovaj način imaćete krompira u izobilju i bićete zadovoljni plodovima
Možda vas zanima:
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Posadite krompir na ovaj način i imaćete najbolji rod: Stručnjak dao savet zlata vredan
Na ovaj način imaćete krompira u izobilju i bićete zadovoljni plodovima
Možda vas zanima:
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Posadite krompir na ovaj način i imaćete najbolji rod: Stručnjak dao savet zlata vredan
Na ovaj način imaćete krompira u izobilju i bićete zadovoljni plodovima
Možda vas zanima:
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Posadite krompir na ovaj način i imaćete najbolji rod: Stručnjak dao savet zlata vredan
Na ovaj način imaćete krompira u izobilju i bićete zadovoljni plodovima
Možda vas zanima:
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Posadite krompir na ovaj način i imaćete najbolji rod: Stručnjak dao savet zlata vredan
Na ovaj način imaćete krompira u izobilju i bićete zadovoljni plodovima
Možda vas zanima:
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Posadite krompir na ovaj način i imaćete najbolji rod: Stručnjak dao savet zlata vredan
Na ovaj način imaćete krompira u izobilju i bićete zadovoljni plodovima
Recept za pekarski krompir:
Zagrejte rernu, operite, oljuštite i isecite krompir:
Da biste pripremili pekarski krompir, prvo zagrejte rernu na 220 stepeni. Krompir dobro operite, oljuštite, a potom ga isecite na četvrtine, ili čak tanje kriške, ako želite da bude još hrskaviji. Nakon što isečete krompir kratko ga obarite u vodi, ocedite i nežno, ali temeljno uvaljajte u kukuruzno brašno.
Pecite krompir sa ruzmarinom:
Na tepsiju možete da stavite obično ili maslinovo ulje, po želji, pouljite je dobro, a zatim poređajte krompir, i slobodno stavite dosta ruzmarina, jer kada se zapeče sa krompirom, potane hrskavo i poboljšava ukus. Ubacite sve u rernu i smanjite temperaturu na 200 stepeni. Pecite krompir nekih 20 minuta, dok ne postane hrskav i zlatkaste boje. Izvadite iz rerne i uživajte u pekarskom krompiru!
POSNA Štrudla sa makom, mekana kao duša i ukusna kao med
Štrudla makovnjača je stari dezert čiji ukus svi dobro pamtimo još od detinjstva.
KIFLICE KAO IDEALAN DORUČAK: Dva trika za pecivo koje će vas oduševiti
Kod kiflica je najvažnije da budu ukusne, mekane i da ih ima mnogo, kako bi zadovoljila nepca svih ukućana, ali i kako bi ostao koji komad za narednih dan ili dva.
POSNE Toblerone brza i ukusna poslastica za celu porodicu
Post odmiče a naša potreba da se zasladimo je konstantna. Danas donosimo recept za brze i ukusne posne toblerone u kojima ćete uživati.
RECEPT ZA STARINSKO JELO NAŠIH BAKA: Pogledajte kako se sprema ričet
Ričet je jelo koje je znala da spremi svaka domaćića u Jugoslaviji
BRZA I UKUSNA Posna oblanda, gotova za tren a ukus prste da poližeš!
Veliki post je već pri kraju i domaćicama polako ponestaju ideje za posna jela i dezerte. Svi smo u škripcu sa vremenom, pa vam donosimo recept za jednostavnu posnu oblandu koja se brzo pravi a savršenog je ukusa.
Komentari(0)